All inclusive vakantie in Dalmatië

8-daagse geheel verzorgde vakantie aan de Kroatische kust

  • Hotel Dependance Bellevue
  • Sterren
  • maaltijden All-inclusive
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 302,-

Wat een prachtige deal voor een vakantie aan de Kroatische kust, al zeg ik het zelf. Voor slechts €302 per persoon geniet je acht dagen op basis van all inclusive met uitzicht over de Adriatische Zee. Voor deze geheel verzorgde vakantie zijn de vluchten, transfers en het verblijf inbegrepen. Boek snel, er zijn nog maar twee kamers beschikbaar!

De Blue Lagoon bij Korcula
De Blue Lagoon bij Korcula

Vakantie aan de Dalmatische kust

Zou het niet heerlijk zijn er nog even tussenuit te gaan? Het verstand op nul en eindeloos uitstaren over die diepblauwe Adriatische Zee en de nabij gelegen eilanden, dat ene boek lezend waar je het hele jaar nog niet aan toe gekomen was. Met deze all inclusive vakantie gaan deze wensen zeker in vervulling. Je verblijft op het schiereiland van Dalmatië in het plaatsje Orebic. Een klein boottochtje brengt je naar Korcula, waar een bekende Blue Lagoon ligt. Ben je op zoek naar een leuke dagexcursie, dan is een trip naar Dubrovnik absoluut de moeite waard. Deze stad herken je direct als King’s Landing uit de serie Game of Thrones.

Bellevue hotel Kroatie

All inclusive ontspannen in het Bellevue hotel

Op Booking.com krijgt de Dependance van het Bellevue hotel een erg goede beoordeling van 8.4, gegeven door meer dan 50 eerdere bezoekers. Het hotel werd in 2017 nog helemaal gerenoveerd en ligt pal aan de Adriatische Zee. Het centrum van de badplaats met enkele leuke restaurantjes ligt ongeveer 600 meter verderop. Zo ver hoef je niet telkens te lopen, want je verblijft in het hotel op basis van all inclusive-light. Dit houdt in dat het ontbijt, de lunch en het diner inbegrepen zijn, net als de drankjes die je tijdens het eten nuttigt. Je verblijft in een appartement met balkon of terras en zitje. Airconditioning en Wi-Fi zijn inbegrepen. De appartementen van de dependance liggen enigszins heuvelop, zodat ze minder goed geschikt zijn voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Het zwembad van het Bellevue hotel

screenshot van de deal

Screenshot van de all inclusive vakantie