All Inclusive vakantie Kroatië

Verblijf in een all inclusive Adults Only 4*-hotel vlak aan de zee!

  • Hotel Sensimar Makarska
  • Sterren
  • maaltijden All-inclusive
P.p. vanaf € 288,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DKroatie%26affid%3DSensimarMakarskaSep18%26produit%3D262625" text="Hier boeken"]

Tijd om wat gas te minderen en even volledig te gaan relaxen aan de Dalmatische kust in Kroatië, wat denk jij? En kijk eens welk geweldig hotel ik gevonden heb. De perfecte locatie wanneer je op zoek bent naar een rustige, zorgeloze vakantie! Bekijk hier de beschikbare reisdata!

Vakantie Kroatië: Sensimar Makarska 4*

Hotel Sensimar Makarska****

Ik ben ervan overtuigd dat deze plek alle zorgen bij jou kan wegnemen! Geniet dankzij de Adults Only formule van een zekere rust en kalmte. Wat of waar je ’s avonds gaat eten? Maak je geen zorgen! Je verblijf in dit 4*-hotel is all inclusive! Geniet jij maar van een zalig Kroatisch herfstzonnetje aan het zwembad. En geniet van het fantastische uitzicht op de Dalmatische Zee en omliggende heuvels! Of wat dacht je van een bezoekje aan het wellness centrum van Sensimar Makarska? Prachtidee toch! Het hotel heeft trouwens een uitstekende Tripadvisor beoordeling van 4,5 punten en ontving een Travellers’ Choice Award!

Vakantie Kroatië: Sensimar Makarska 4*

Vakantie Kroatië

Een vakantie naar Kroatië is al lang geen onbekend terrein meer! Hier kan je even goed geniet als in traditionele vakantielanden zoals Italië of Spanje! Geniet van verborgen stranden aan de azuurblauwe zee of ga wandelen in de prachtige Kroatische natuur! Voor elk wat wils. Ben je op zoek naar wat cultuur? In de buurt vind je diverse overblijfselen uit de Oudheid en prachtige oude kloosters zoals die van Makarska en Zivogosce. Wanneer vertrekken? Bekijk mijn artikel over de beste reistijd voor Kroatië.

Vakantie Kroatië: Sensimar Makarska 4*

screenshot van de deal

Screenshot