Vakantie Kroatië in luxe 4* bungalow

8 dagen inclusief vluchten, transfers en verblijf

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Smartline Beach Village
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Rotterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 05.05.18 tot 12.05.18 Supetar
P.p. vanaf € 383,-

Vakantie Kroatië in luxe 4* bungalow bij het strand voor 8 dagen, inclusief de vluchten, de transfers en het verblijf voor die scherpe prijs! Vertrek nu met deze goedkope aanbieding naar de Kroatische regio Dalmatië en geniet van een luxe vakantie in Kroatië. Niet zelf met de sleurhut naar de camping rijden waar je vervolgens nog je tent op moet zetten ook. Nee, een ontzettend ruime en luxe bungalow, volledig ingericht. Als je mij niet meteen gelooft dan kijk maar eens op Tripadvisor, want daar geven jou voorgangers een bijna perfecte beoordeling van 4.5 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details!

vakantie kroatië

Vakantie Kroatië

Voor deze vakantie Kroatië vertrek jij naar Supetar. Ik weet het, klinkt super raar, maar is eigenlijk gewoon super mooi! Het ligt op het eiland Brac, en nee daar is niet iedereen brak van een goede avond stappen (sommigen misschien wel trouwens…). Dit ligt dan weer in de regio Dalmatië, waar waarschijnlijk die honderd-en-een hondjes vandaan kwamen. Heel wat namen en plaatsen, maar de belangrijkste informatie voor jou is dat plaatje hierboven. Want de stranden hier zijn prachtig. De Kroatische kust trekt jaarlijks hordes toeristen aan, die allemaal maar wat graag willen genieten van het warme weer in Kroatië. Lig jij binnenkort ook daar op het strand tijdens jouw vakantie Kroatië? Vergeet trouwens niet de rest van de omgeving te bezoeken hoor, want ik verzeker je dat het er prachtig is!

vakantie kroatië

Een prachtig luxe bungalow voor jouw vakantie Kroatië

Tijdens jouw vakantie Kroatië kun je genieten van een prachtige ligging op het eiland Brac, want jij verblijft in het ontzettend mooi Smartline Beach Village. Je verblijft hier in uiterst ruime en net onderhouden bungalows, gelegen in een mooi en natuurrijk vakantiepark. Geen camping Kroatië met slechte faciliteiten, maar een luxe vakantiepark met alle faciliteiten die jij je maar wenst! Het buffetrestaurant met dakterras zorgt bijvoorbeeld niet alleen voor een exquise cuisine, maar ook voor een uitstekend uitzicht. Daarnaast is er een overvloed aan sport- en ontspanningsopties voor je om optimaal van jouw vakantie Kroatië te genieten. Op Tripadvisor krijgt dit complex een bijna perfecte beoordeling van 4.5 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid!

vakantie kroatië

screenshot van de deal

vakantie kroatie