Luxe halfpension in 4*-hotel in de Franse Alpen

Met reusachtige spa van 1000 m²!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Alparena Hotel & Spa
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 322,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DFrankrijk%26affid%3DAlparenaHotelEnSpaFebruary19%26produit%3D280445" text="Hier boeken"]

Dit is wel heel erg mooi! Met deze aanbieding vertrek je naar een gloednieuw hotel met heerlijke wellness in de Franse Alpen. Geniet van de frisse berglucht, een afdaling van de pistes of een heerlijke duik in het prachtige zwembad; dit wordt geweldig. Verblijf op basis van halfpension in een luxe Superior Kamer voor slechts € 322 inclusief vluchten vanaf Brussel. Alle verdere informatie over deze aanbieding vind je hier.

Vakantie Frankrijk

La Rosière 1850

Hier verblijf je op 1850 meter hoogte in de prachtige Franse Alpen. Bind je ski’s onder en verken de bergen of ga sleeën, snowboarden of langlaufen in dit adembenemende gebied. Na een vermoeiende dag op de piste kun je heerlijk tot rust komen in je prachtige, gloednieuwe hotel****.

Vakantie Frankrijk

Alparena Hotel & Spa

Dat je gaat genieten weet je zeker met het verblijf in een prachtige Superior Kamer van 44 m². Je ontspant in de heerlijke sauna en kijkt je ogen uit vanuit het zwembad en de jacuzzi’s. De spa van het hotel is maar liefst 1000 m²! Je geniet van halfpension in het luxe restaurant Alpagio. Hier worden typische streekproducten op een moderne manier bereid. Hotel Alparena & Spa krijgt een perfecte 5 van de 5 punten op TripAdvisor.

Vakantie Frankrijk

screenshot van de deal

Frankrijk vakantie