slechts € 466,-

Laat alle zorgen van je af vallen tijdens deze all-inclusive Lanzarote vakantie in het Relaxia Lanzasur Club hotel. Dit resort ligt op slechts tweehonderd meter van het strand en beschikt over een geweldig waterpark. Waar wacht je nog op?

all inclusive Lanzarote

All-inclusive Lanzarote vakantie

Je zult verblijven in het zuiden van Lanzarote, vlakbij het gezellige plaatsje Playa Blanca. Op het vulkanische eiland Lanzarote vind je buitenaardse maanlandschappen, zoals in Timanfaya National Park. Het mooiste uitzicht bij zonsondergang heb je vanaf Playa de Papagayo. Watersporters zullen het zeker naar hun zin hebben op Lanzarote, waar je kunt (leren) duiken en surfen. Hou je van actie, dan kun je met een buggy het eiland over scheuren. Kunstliefhebbers kijken hun ogen uit in het (grot)huis van Cesar Manrique, dat naast een unieke architectuur ook over een grote kunstcollectie beschikt.

all inclusive Lanzarote

Apartotel Relaxia Lanzasur Club

Je all-inclusive vakantie op Lanzarote krijgt gestalte in een 2-kamerbungalow met terras van Lanzasur Club. Dit hotel ligt vlakbij het strand van Flamingo Beach en niet ver van het gezellige plaatsje Playa Blanca. Het restaurant beschikt over een uitgebreid buffet en anders kun je terecht in de supermarkt van het hotel. Naast een groot waterpark heeft het hotel een gameroom, sportschool, sauna en wellness voor een lekkere massage. Op Tripadvisor krijgt het hotel een uitstekende score van 4 van de 5 punten.

all inclusive Lanzarote

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding