slechts 174,- €

Dit is een deal voor de waterratten en zonaanbidders onder ons. Ik heb een vakantie naar Lanzarote voor je gevonden met verblijf in een 4* resort met wel 15 zwembaden (!). Inclusief vliegtickets, transfers en verblijf betaal je voor deze zonvakantie slechts €174. Dat is toch een mooie prijs voor 8 dagen luieren in de zon! Bekijk alle details en de mogelijke vertrekdata hier.

Het strand van Lanzarote

Vakantie Lanzarote

Vandaag neem ik je mee naar het vulkanische eiland Lanzarote, een van de Canarische Eilanden in de Atlantische Oceaan. Hier vind je zwarte en witte zandstranden, vulkanen, bizarre maanlandschappen en pittoreske dorpjes en steden. Het is een eiland vol contrasten. Ben je benieuwd wat de mooiste stranden, bezienswaardigheden en landschappen van dit Canarische Eiland zijn? Lees snel mijn Lanzarote tips!

vakantie lanzarote

THB Tropical Island Resort

Het ruim opgezette THB Tropical Island Resort telt maar liefst vijftien zwembaden. 15! Daarvan zijn er 8 verwarmd en is er één speciaal voor volwassenen. Dit 4*resort ligt bovendien in de populaire badplaats Playa Blanca, niet ver van het strand. Hier zijn alle ingrediënten voor een geslaagde zonvakantie aanwezig. THB Tropical Island Resort ontvangt op Tripadvisor een mooie score van 3,5 van de 5 punten.

vakantie Lanzarote

screenshot van de deal

Screenshot deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)