Ultra last minute naar Lesbos!

Inclusief vluchten en goed beoordeeld appartement

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen
  • Beoordeling 8,6
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Strandhotel Hotel nabij strand
Holidayguru tipt 30.08.19 tot 06.09.19
P.p. vanaf € 356,-

Heb je komende week nog niks te doen? Ben je op zoek naar een heerlijke last minute? Dan is deze deal wel heel erg perfect! Aankomende vrijdag kan jij namelijk acht dagen naar de Griekse zon vliegen. Je vertrekt vanaf Amsterdam en vliegt in één keer naar het prachtige Lesbos. Hier verblijf je in een zeer goed beoordeeld appartement op loopafstand van het strand. Pak maar vast je koffers, want dit wordt genieten en ontspannen tegelijk!

Vakantie Lesbos

Appartement Arisvi

Het appartement waar je in verblijft, Arisvi, heeft een zeer gunstige ligging in het dorpje Skala Kalloni. Dit schattige plaatsje is heel gemoedelijk en iedereen kent elkaar. Je zult je er dan ook snel thuisvoelen. Het appartement ligt praktisch aan het strand, waardoor je vanuit je appartement zelfs de zee hoort ruisen. Om de hoek is een heerlijke bakker waar je ’s ochtends brood kan halen. Daarnaast zijn er in het dorpje ook hele leuke restaurants waar je kunt eten terwijl je over de zee uitkijkt. Om nog meer van de omgeving te zien is het een goed idee om een auto te huren zodat je gemakkelijk overal heen kunt rijden.

Vakantie Lesbos

Lesbos staat bekend als een eiland met veel charme en variatie. Veel mensen gaan erheen voor de stranden, maar als je van traditionele huizen, schilderachtige dorpjes en prachtige kerken en kloosters houdt, zit je  hier ook helemaal goed. Het landschap van Lesbos is erg afwisselend. Zo zijn er groene vlaktes, maar ook onvruchtbare gebergtes. Ook zijn er veel uitgestrekte dennenbossen, olijfgaarden en beschermde natuurgebieden. Op Lesbos is het heerlijk vertoeven. Ervaar het echte Griekse leven en verken dit prachtige eiland.

screenshot van de deal

vakantie Lesbos