Luxe stedentrip Lissabon met geweldig 5*-hotel & uitgebreide spa

Inclusief vluchten & ontbijt

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Iberostar Lisboa
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 211,-
Bekijk deze deal &g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DPortugal%26affid%3DIberostarLisboaFebruari19%26produit%3D281966" text="Hier boeken"]

Ben jij nog niet in de Portugese hoofdstad geweest? Lissabon is zeker een aanrader en nu extra speciaal. Deze aanbieding brengt je namelijk niet alleen naar deze fantastische stad in dit prachtige land… Nee, je verblijft ook nog in het geweldige, luxe Iberostar Lisboa***** met spa! Je overnacht in de Superior City View Kamer en krijgt ook nog een uitgebreid ontbijt. Dit alles voor de goede prijs van €211 inclusief vluchten! Kom jij hier genieten? Alle verdere informatie over deze prachtaanbieding vind je hier.

Stedentrip Lissabon

Stedentrip Lissabon

Jouw luxe hotel staat precies in het midden van de bruisende hoofdstad van Portugal. Hierdoor kun je gemakkelijk alle belangrijke bezienswaardigheden bezichtigen. Neem een leuke typerende tram naar de haven of maak een lange wandeling in het immense Monsanto Forest Park. Vergeet niet om te genieten van de lokale cuisine en de prachtige historische bouwwerken. Lissabon is een relatief goedkope hoofdstad, wat inhoudt dat je extra geld overhoudt om van te winkelen of om uitgebreid van te dineren. Geniet van heerlijke verse vis en verslind een zoete pastel de nata; honger zul je hier niet lang houden.

Stedentrip Lisasbon

Iberostar Lisboa*****

Je verblijft in het hart van de stad en wordt op je wenken bediend. Je slaapt in een Superior City View Kamer met, natuurlijk, fantastisch uitzicht. Daarnaast krijg je ’s ochtends een heerlijk ontbijt en heb je tijdens je verblijf toegang tot de uitgebreide spa. Genieten wordt het zeker, want het hotel krijgt een fantastische beoordeling van maar liefst een 8.8!

Stedentrip Lissabon

screenshot van de deal

Stedentrip Lissabon