Vier vakantie in uitstekend 4*-hotel in feestelijk Lloret

Inclusief vluchten & ontbijt

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Hotel Acapulco
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Ryanair
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 165,-

Ben jij nog op zoek naar een lekkere zonvakantie waarop je lekker kunt feesten samen met je vrienden? Zoek dan niet verder. Met deze goede deal vertrekken jullie naar het zonnige, en feestelijke, Lloret de Mar. Wie kent het niet 😉 Je vliegt hier in mei naartoe en krijgt 4*-verblijf met ontbijt voor slechts €165 per persoon. Ik zeg: boeken die deal! Alle informatie en de mogelijkheid om te boeken vind je hier.

Lloret de Mar vakantie

Vakantie in Lloret de Mar

De ideale feestbestemming aan de Middellandse Zee, Lloret de Mar. Met het heerlijke klimaat, de goedkope drankjes, de vele kroegen en bars en de grote hoeveelheid watersportactiviteiten die je hier kunt beoefenen, kan jouw vakantie niet meer stuk. Of je nou probeert om die Spaanse knappert te versieren of dat je een tocht op een catamaran boeken wilt, in Lloret moet je zijn.

Lloret de Mar vakantie

Hotel Acapulco

Waarom zou je met minder genoegen nemen als je ook voordelig in een heerlijk 4*-hotel kunt verblijven? Deze aanbieding neemt je mee naar Hotel Acapulco dat gemiddeld met een uitstekende 7.8 wordt beoordeeld door je voorgangers. Je krijgt hier ’s ochtends een lekker ontbijtje om rustig bij te kunnen komen van een avondje stappen. Neem een duik in het zwembad van het hotel op ontspan in de hot tub. Ben je weer helemaal klaar voor de dag en vertrek je uit je hotel, dan vind je het heerlijke strand van Lloret op slechts 500 meter.

Lloret de Mar vakantie

screenshot van de deal

Lloret de Mar vakantie