5-sterren vakantie aan de Costa Brava

Luxe vakantie in Lloret de Mar, inclusief ontbijt en vluchten uit Charleroi of Zaventem!

  • Hotel Grand Hotel Monterrey
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 175,-

Goedkoop op vakantie in september? In dit 5*-hotel aan de Costa Brava wil je altijd wel vertoeven! Al vanaf €175 per persoon ga jij een luxe vakantie tegemoet in Lloret de Mar. Boek je vakantie!

Hotel Monterrey Lloret de Mar

Vakantie Lloret de Mar

De Costa Brava staat natuurlijk vooral bekend als strandbestemming, geen verrassing met meer dan 200 zonnige dagen per jaar. De gezellige kustplaatsjes nodigen uit tot een wandeling over de boulevard. Rond het middaguur komt de geur van paella je tegemoet. Smullen! Ben je van plan het achterland te verkennen, lees dan zeker eens mijn tips voor de Costa Brava. Ook Lloret de Mar zelf heeft allerlei vertier te bieden. Wandel door de Santa Clotilde Gardens en neem een kijkje bij Castell d’en Playa. Je kunt hier niet naar binnen, maar rond om het kasteel loopt een pad, waar je na het beklimmen van enkele trappen wordt beloond met adembenemende uitzichten.

5 sterren hotel Lloret de Mar

Gran Hotel Monterrey

Je verblijft tijdens deze vakantie in Gran Hotel Monterrey in een rustige wijk van Lloret de Mar. Het is gelegen op een heuvel en heeft daardoor prachtig uitzicht op de omgeving. Het strand is lopend te bereiken, in het hoogseizoen biedt het hotel ook gratis vervoer naar zee. Je verblijft in een standaard kamer van het 5-sterren Gran Hotel Monterrey inclusief ontbijt. Op Tripadvisor ontvangt dit luxe hotel in Lloret de Mar een uitstekende score van 4 van de 5 punten van eerdere bezoekers. Voor een kleine toeslag kan je gebruik maken van het prachtige wellnesscentrum van het hotel.

Spa Hotel Monterrey Lloret

screenshot van de deal

Screenshot Bebsy