Minicruise Londen

3 dagen inclusief overtocht, hut op de boot en treinreis

  • Hotel Stena Line Cruiseschip
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 79,50

Het beste van twee werelden: een heerlijke cruise over de Noordzee gecombineerd met een citytrip naar Londen. Met deze minicruise ga je in drie dagen heen en weer naar Londen per boot. Je vertrekt in Hoek van Holland en meert aan in Harwich, vanwaar je de trein naar het centrum van Londen neemt. Voor maar €79,50 krijg je twee overnachtingen op de boot, het vervoer naar het Londen toe en het vervoer naar Londen vanaf Harwich!

Stena Line cruiseschip

Je reist heen en terug op een Stena cruiseschip. Deze schepen zijn van alle gemakken voorzien en hebben zelfs een casino, bioscoop en meerdere restaurants aan boord. Je hoeft je tijdens de overtocht dus absoluut niet te vervelen. Op deze vakantie gaat het zowel om de bestemming als om de heerlijke reis ernaartoe! Je slaapt in een 2-persoonsbinnenhut, maar deze is eventueel tegen een meerprijs te upgraden.

Weekendje Londen

Stedentrip naar Londen

Na je eerste nacht op het cruiseschip ga je met de trein naar Londen. Wat je hier gaat doen, is helemaal aan jou. Wil je graag winkelen, dan kan dat. Wil jij graag naar het theater, dan kan dat ook. Ga naar een van de topmusea van Londen of maak een ritje op The London Eye. Je mag het helemaal zelf invullen. Vergeet niet om langs alle highlights te gaan, zoals Westminster Abbey, the Monument, the Tower of the Big Ben! Na een volle dag vol activiteiten is het tijd om weer richting de boot te gaan. Heb je geen tijd gehad voor een uitgebreide maaltijd, dan kun je aan boord gerust een hapje eten in een van de restaurants. De volgende ochtend rond acht uur ben je weer op Nederlandse bodem. Gurutip: boek een leuke excursie in Londen, zoals een Harry Potter tour door de stad!

 

screenshot van de deal

Screenshot deal