Vakantie Macedonië in 4* hotel aan Meer van Ohrid

8 dagen inclusief vluchten, transfers en verblijf met ontbijt!

  • Hotel Macedonië/ Meer van Ohrid/ Ohrid-Stad Belvedere
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 219,-

Vakantie Macedonië in 4* hotel aan Meer van Ohrid, klinkt goed toch? Met de top deal die ik vandaag voor je heb ga je voor 8 heerlijke dagen genieten aan het Meer van Ohrid, in een zeer goed beoordeeld viersterrenhotel, voor slechts €219! Die prijs is inclusief de vluchten, de transfers en het verblijf met ontbijt! Een heerlijke zonvakantie of cultuur snuiven in Macedonië: het kan allemaal met deze spotgoedkope vakantie in Macedonië. Bekijk hier alle mogelijke data en verdere details!

macedonie

Vakantie Macedonië

Tijdens deze vakantie Macedonië verblijf je aan het meer van Ohrid. Dit is een van de oudste en diepste meren van Europa en de stranden van het meer worden steeds populairder als vakantiebestemming. De prachtige cultuur van de stad Ohrid is vlakbij. De stad Ohrid biedt je de mogelijkheid om de cultuur en de heerlijke cuisine van Macedonië te proeven. Hier kun je onder meer een antiek theater vinden, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, en de beroemde kerk van St. John op een klif aan het meer.

Meer van Ohrid

Jouw luxe **** hotel tijdens je vakantie Macedonië

Tijdens je vakantie Macedonië zul je verblijven in hotel Belvedere. Dit **** hotel staat garant voor een ontspannen vakantie aan het meer van Ohrid. Het hotel is rustig en mooi gelegen tussen de natuur. Het prachtige meer ligt op slechts 100 meter afstand, en ook het centrum van de stad Ohrid is niet ver. Bij je verblijf zit je ontbijt inbegrepen, is dat alvast geregeld! Verder vind je in het hotel onder andere een restaurant, een fleurig terras en een pianobar, waar je lekker kunt genieten van een drankje en een hapje. Dit hotel krijgt verder een uitstekende beoordeling op TripAdvisor met 3.5 van de 5 punten.

vakantie macedonië

screenshot van de deal

screenshot