All-inclusive vakantie Noord-Macedonië aan meer van Ohrid!

8 dagen inclusief vluchten, transfers en verblijf in de ZOMERVAKANTIE

  • Hotel Granit
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden All-inclusive
Holidayguru tipt 01.07.18 tot 08.07.18 Ohrid
P.p. vanaf € 426,-

Ik heb de perfecte deal voor een zorgeloos reisje zonnen: 8 dagen all-inclusive verblijf in een 4*-hotel met een werkelijke toplocatie direct aan het meer van Ohrid in Noord-Macedonië, de vluchten heen en terug zijn ook geregeld, en dat alles al voor het fijne bedragje van €426! Bekijk snel de mogelijke data en alle verdere details!

Macedonië

Vakantie meer van Ohrid

Hoppa, zeg maar doei tegen Spanje en hallo tegen Noord-Macedonië! Toerisme naar het meer van Ohrid is de afgelopen jaren in een ontzettende sneltreinvaart gestegen en dat is niet voor niks. Ten eerste is het een prachtige locatie en is het weer er heerlijk (dit buurland van Griekenland heeft een vergelijkbaar klimaat). Daarnaast zijn de mensen nog oprecht blij om toeristen te zien (wat je merkt in de gastvrijheid) en is er ook cultuur in overvloede in het geboorteland van keizer Alexander de Grote. En, last but not least: de prijzen liggen er nog lekker laag (want tja, we blijven zuinige Hollanders…)! Eigenlijk de perfecte formule voor een heerlijke zonvakantie, net even anders dan vaste vakantielanden als Spanje en Griekenland.

vakantie Macedonië

Waarom het meer van Ohrid?

Het meer van Ohrid zelf is vooral gewoon wat je wilt van een meer: zonovergoten, ideaal voor zwemmen en badderen, een kustlijn goed gevuld met winkeltjes (en barretjes en restaurantjes, maar je zit al all-inclusive!), en mocht je cultuur willen dan is er altijd nog het pittoreske klooster van Sveti Naum. De stad Ohrid ligt op ongeveer 12 kilometer afstand en biedt de reiziger de mogelijkheid om de cultuur van Noord-Macedonië te proeven. Zo vind je er bijvoorbeeld een mooi antiek theater dat op de UNESCO werelderfgoedlijst staat. Een trip naar de prachtige hoofdstad Skopje is ook altijd een optie die je zeker niet zult berouwen. En dit alles beleef je optimaal vanuit een geheel verzorgd all-inclusive arrangement in het zeer goede viersterrenhotel Granit, direct (echt waar, kijk de foto’s voor het bewijs!) aan het meer van Ohrid: toplocatie, topprijs, tophotel dus! Op Zoover krijgt het hotel een goede beoordeling van 7.0.

vakantie macedonie

screenshot van de deal

Ohrid vakantie