Goedkope vakantie Noord-Macedonië in top beoordeeld hotel

8 dagen inclusief vluchten, transfers en verblijf met ontbijt

  • Hotel Oaza Inn
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 26.05.17 tot 02.06.17 Ohrid
P.p. vanaf € 168,-

Ik heb weer een goedkope vakantie Noord-Macedonië in een geweldig beoordeeld hotel! Lekker gaan genieten aan het Meer van Ohrid, op de grens met Albanië in het hart van de Balkan regio. Met deze erg fijne aanbieding kan dat allemaal. De prijs slaat werkelijk nergens op: €168 voor 8 dagen zonvakantie aan het Meer van Ohrid in een uitstekend beoordeeld hotel, inclusief de vluchten, de transfers en je ontbijt. Snel deze goedkope vakantie boeken dus!

Macedonië vakantie

Jouw geweldig beoordeelde hotel tijdens je vakantie

Voor deze goedkope vakantie Noord-Macedonië verblijf je in het geweldig goed beoordeelde Oaza Inn hotel in de buurt van Ohrid. Ik weet dat ik inmiddels al vrij vaak heb herhaald dat de beoordeling van voorgangers goed is, maar dit zie je nou eenmaal niet vaak in combinatie met zo’n bodemprijs! Dit is wat dat betreft echt een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. Het hotel is rustig gelegen in een groene omgeving, maar het ligt nog steeds op slechts 1.5 kilometer van het gezellige centrum van Ohrid. Ook het strand ligt op een korte wandelafstand. Je ontbijt zit bij de prijs inbegrepen, maar ook voor je overige maaltijden kun je hier nog terecht. Op Zoover geven eerdere vakantiegangers het hotel een uitstekende beoordeling van 9.1!

Vakantie Noord-Macedonië

Voor deze ontzettend goedkope vakantie Noord-Macedonië reis je af naar het bekende Meer van Ohrid, waar je een strandvakantie kunt gaan combineren met zowel natuur als cultuur. Geloof me namelijk maar als ik zeg dat Noord-Macedonië veel te bieden heeft. Noord-Macedonië ligt in de Balkan regio in het Zuidoosten van Europa. De regio waar jij heen gaat is de laatste jaren gigantisch aan het opkomen, en je zult snel ontdekken waarom. Zo vind je hier het Nationale Park Galičica, waar je onder andere de imposante Magaro berg vindt (2.254 meter hoog!).

Naast dat het een prachtig meer is met een heerlijk klimaat vind je er veel culturele bezienswaardigheden en oude monumenten. Wat dacht je van het antieke theater van de stad, een van de redenen waarom de stad een plek heeft bemachtigd op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit is slechts een van de vele monumenten en historische bezienswaardigheden die deze stad zo aantrekkelijk maken!

Macedonië vakantie

screenshot van de deal

Macedonië vakantie