Spotgoedkope vakantie Noord-Macedonië in mei!

8 dagen chillen met fantastisch uitzicht vanuit prachtig zwembad!

P.p. vanaf € 158,-

Met deze heerlijk goedkope vakantie ga je voor slechts €158 op vakantie naar een van de grootste en diepste meren van Europa; het Meer van Ohrid in Noord-Macedonië. Je verblijft 8 dagen in een uitstekend  4* verblijf met misschien wel het mooiste zwembad van Ohrid!

 • 8 dagen vakantie Noord-Macedonië aan het Meer van Ohrid voor slechts €158
  • Goedkoopste reisperiode: vertrek 31 mei 2019, maar meerdere data mogelijk tegen een meerprijs
  • Reisduur: 8 dagen, maar korter of langer verblijf is ook mogelijk
  • Luchthaven van vertrek: Eindhoven
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Boekingskosten: €25
  • Calamiteitenfonds: €2,50
  • Prijs: slechts €158 per persoon op basis van een reis voor twee personen

Macedonië

Vila Mina

Je verblijft in het goed beoordeelde Vila Mina. Dit kleinschalige complex heeft misschien wel het mooiste zwembad van Ohrid. Terwijl je heerlijk ligt te dobberen, kijk je uit op een fenomenaal uitzicht op het Meer van Ohrid. Iedere ochtend geniet je van een smakelijk ontbijt waarna je dag vol avontuur (of luieren!) kan beginnen. Het complex ligt direct aan het strand en dit bereik je binnen een paar stappen. Vila Mina krijgt een mooie score van 7.3 op Zoover.

Ohrid

Meer van Ohrid

Met deze aanbieding ga je de prachtige en nog onontdekte Balkan regio ontdekken. Het Meer van Ohrid is met haar 349 km oppervlakte en 296 m diepte een van de diepste meren van Europa. Het meer vormt een natuurlijke grens met buurland Albanië. De groene regio loont zich uitstekend om heerlijk te wandelen, fietsen of per auto te ontdekken. Ook voor een strand vakantie kun je prima terecht want rondom het meer kun je genieten van mooie stranden. In het centrum van Ohrid vind je verschillende bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn waaronder het UNESCO Werelderfgoed Antiek theater.

Meer Ohrid

screenshot van de deal

Macedonië vakantie