slechts € 32,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Met deze heerlijk goedkope vakantie ga je voor slechts €32 op vakantie naar een van de grootste en diepste meren van Europa; het Meer van Ohrid in Macedonië. Je verblijft 8 dagen in een uitstekend  4* verblijf met misschien wel het mooiste zwembad van Ohrid!

 • 8 dagen vakantie Macedonië aan het Meer van Ohrid voor slechts €32
  • Goedkoopste reisperiode: vertrek 17 mei 2019, maar meerdere data mogelijk tegen kleine meerprijs.
  • Reisduur: 8 dagen. Korter of langer verblijf is ook mogelijk.
  • Luchthaven van vertrek: Eindhoven
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Luchthaven transfer: inbegrepen
  • Boekingskosten: Geen!
  • Calamiteitenfonds: €2,50
  • Prijs: slechts €32 per persoon, op basis van een reis voor twee personen

Meer Ohrid

Vila Mina

Je verblijft in het uitmuntend beoordeelde Vila Mina. Dit kleinschalige complex heeft misschien wel het mooiste zwembad van Ohrid. Terwijl je heerlijk ligt te dobberen, kijk je uit op een fenomenaal uitzicht op het Meer van Ohrid. Iedere ochtend geniet je van een smakelijk ontbijt waarna je dag vol avontuur (of luieren!) kan beginnen. Het complex ligt direct aan het strand en dit bereik je binnen een paar stappen. Vila Mina krijgt een mooie score van 7.3 op Zoover.

Ohrid

Meer van Ohrid

Met deze aanbieding ga je de prachtige en nog ontontdekte Balkan regio ontdekken. Het Meer van Ohrid is met haar 349 km oppervlakte en 296 m diepte een van de diepste meren van Europa. Het meer vormt een natuurlijke grens met buurland Albanië. De groene regio loont zich uitstekend om heerlijk te wandelen, fietsen of per auto te ontdekken. Ook voor een strand vakantie kun je prima terecht want rondom het meer kun je genieten van mooie stranden. In het centrum van Ohrid vind je verschillende bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn waaronder het UNESCO Werelderfgoed Antiek theater.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal