Verblijf 8 dagen in een villa aan het Meer van Ohrid

Inclusief vluchten, transfers en uitstekend verblijf met ontbijt

  • Hotel Villa Blazeski
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 164,-

Ben jij al wel eens in Macedonië geweest? Met deze mooie aanbieding mag je dit prachtige land nu wel acht dagen lang komen verkennen. Je verblijft in een uitstekend beoordeelde villa aan het adembenemende Meer van Ohrid. Je betaalt slechts €164 voor acht dagen vakantie en daarbij zijn de vluchten, het verblijf, de transfers en zelfs het ontbijt inclusief. Wil jij dit prachtige land ook voor deze bodemprijs ontdekken, kijk dan hier en boek.

Macedonië vakantie

Macedonië vakantie

Hoewel Macedonië geen kuststrook heeft, doet het immense Meer van Ohrid je dat wel denken. De uitgestrekte watermassa nodigt je uit voor een lekkere duik in het heldere water. Naast genieten op, in en langs het water geeft de stad Ohrid je veel historische bezienswaardigheden en uitgebreide winkelmogelijkheden. Een groot pluspunt, Macedonië is helemaal niet duur! Kom hierheen met een halflege koffer en neem een uitpuilende mee terug. Hetzelfde geld voor uit eten gaan. Een maaltijd hier kost maar zelden meer dan tien euro, reden genoeg om je eens flink tegoed te doen aan alle heerlijke Balkan gerechten die deze regio je biedt. Wil je jouw vakantie nog extra verrijken en nog een land van je wereldkaart afkrassen, maak dan een tripje naar buurland Albanië! Boek een boottocht naar de andere zijde van het meer en geniet van twee landen in één vakantie.

Macedonië vakantie

Villa Blazeski

Tijdens deze vakantie verblijf je in de kleinschalige Villa Blazeski aan de rand van het meer. Hier krijg je ’s ochtends je ontbijt geserveerd en kun je relaxen in de tuin. De kamers zijn ruim en schoon en de villa krijgt een uitstekende beoordeling van gemiddeld een 9.5!

Macedonië vakantie

screenshot van de deal

Macedonië vakantie