Spotgoedkoop in 4* hotel direct aan Meer van Ohrid!

8 dagen incl. vluchten, transfers en verblijf met ontbijt

  • Hotel Villa Marko
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij TUIfly
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 16.05.18 tot 23.05.18 Trpejca
P.p. vanaf € 156,-

Op zoek naar een goedkope vakantie in Macedonië? Zoek niet verder. Met deze deal ga je al voor €156 op vakantie, met retourvluchten, transfers en verblijf in 4 sterren Villa Marko! Het verblijf ligt aan het Meer van Ohrid, een prachtig uitzicht dus! En met “aan” bedoel ik in dit geval ook echt direct AAN het meer; kijk maar naar de foto hieronder! Voor alle mogelijke data en verdere details kijk je snel in de aanbieding.

villa markos

Vakantie Macedonië

Je vakantie in Macedonië zal zich gaan afspelen aan het Meer van Ohrid. Dit meer is een van de oudste en diepste meren van Europa. De stad Ohrid heeft een gezellig centrum met genoeg winkeltjes en restaurantjes. Met Meer van Ohrid staat onder de bescherming van UNESCO, vanwege de historie en de vele bijzondere vissen die er in leven. Wat moet je nou verder echt gezien hebben in Ohrid? Het antieke theater van Ohrid, wat er al ligt sinds 200 jaar voor Christus. Ook verder is een bezoekje aan Fort Samuil tijdens je vakantie in Macedonië zeker een bezoekje waard.

meer van ohrid

Villa Marko

Dit hotel heeft werkelijk de beste ligging die je je maar kunt bedenken; direct aan het prachtige meer van Ohrid. Het is een kleinschalig hotel en de eigenaren zullen je met open armen ontvangen. Elke ochtend maken ze een heerlijk ontbijt buffet voor je klaar. De bedoeling is dat je je heerlijk thuis voelt in het hotel. Geniet van de zon op het “eigen” strand bij het hotel; werkelijk een aanrader!

de prachtige ligging van villa markos

screenshot van de deal

screenshot