slechts € 215,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Het bloemeneiland Madeira is een bijzondere bestemming: het is er vrijwel altijd warm en het landschap is er enorm divers. Ontdek de Portugese archipel tijdens deze goedkope vakantie Madeira: je kunt nu gaan genieten op deze heerlijke vakantiebestemming, inclusief de vluchten en het 3*-hotel met dakzwembad, vanaf slechts €215! Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Vakantie Madeira

Madeira staat ook wel bekend als ‘de drijvende tuin’, ‘Parel van de Atlantische Oceaan’ en ‘Paradijseiland’. Het eiland is geschikt voor natuurliefhebbers. Je vindt er diverse vegetatie, waaronder veel exotische bloemen, wat de bijnaam ‘bloemeneiland’ verklaart. Het landschap is van oorsprong vulkanisch, waardoor je veel indrukwekkende bergen en rotsformaties kunt bekijken. Bovendien is Madeira de enige plek waar je de kanarie in het wild kunt zien! Wil je meer weten over deze regio, de rest van Portugal, of zoek je toch een andere Portugal deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Portugal vakantie.

vakantie madeira

Jouw hotel op Madeira

Je overnacht in het hotel Cheerfulway Bravamar. Dit hotel ligt in het kleine dorpje Ribeira Brava en op 25 minuten afstand van de stad Funchal. Het hotel ligt daarnaast op 80 meter van de zee en op 200 meter van het strand. Langs de kust vind je diverse leuke restaurants en cafés. Op het dak ligt een klein zwembad met ligstoelen en parasols. Hier kun je heerlijk genieten van de vele uren zon die jaarlijks op het eiland schijnt. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een goede beoordeling van 3,5 van de 5 sterren.

Rural Madeira – Parque Natural do Ribeiro Frio iStock_000061066294_Large-2

screenshot van de deal

Screenshot Bebsy