Vakantie Madeira in 4-sterrenhotel voor een lage prijs

Inclusief vluchten, transfers en hotel met uitzicht op zee!

  • Hotel Duas Torres
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
  • locatie Met zeezicht
P.p. vanaf € 259,-

Ben je wel eens op het bloemeneiland Madeira geweest? Ik heb een goedkope deal voor je gevonden naar dit eiland in de Atlantische Oceaan. Voor slechts €259 kun jij al genieten van een heerlijke vakantie op Madeira met verblijf in een mooi appartement aan zee, inclusief vluchten en transfers. Bekijk de mogelijke vertrekdata en andere details hier!

Hotel op Madeira

Vakantie Madeira

Parel van de Atlantische Oceaan, Bloemeneiland, Paradijseiland…haar exotische en diverse landschap levert Madeira veel bijnamen op. Dankzij haar ligging in de Atlantische Oceaan ten westen van Marokko kent Madeira een mild klimaat met vrijwel het hele jaar door temperaturen boven de 20 graden. Ideaal voor een strandvakantie! Wil je weten wanneer je de meeste zonuren kunt verwachten, check dan de beste reistijd voor Madeira. Even genoeg van luieren op het strand? Zoek dan eens de hoofdstad Funchal op en verdwaal in de pittoreske straatjes van haar oude centrum.

Zwembad bij Duas Torres hotel

Appartementen Duas Torres

Begin je dag in Madeira met een ontbijtje op het balkon met uitzicht op zee. Duik daarna het zwembad in of klim via het trappetje naar beneden en loop het aangrenzende strand op. De appartementen van Duas Torres **** liggen op een heerlijke locatie op Madeira, pal aan het strand en niet ver van het oude centrum van Funchal. Bovendien ligt de bushalte op slechts 100 meter van de appartementen en kun je dus heel eenvoudig het eiland verkennen. Dit vakantieverblijf krijgt op Tripadvisor een heel goede score van 4 van de 5 sterren.

Uitzicht vanaf appartement Duas Torres

screenshot van de deal

Screenshot Sunweb Madeira