Vakantie op een prachtig landgoed op Madeira

Inclusief vluchten, halfpension verblijf en toegang tot spa!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 591,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DMadeira%26affid%3DQuintaSpledidaWellnessAndBotanicalGardenJanuari19%26produit%3D278665" text="Hier boeken"]

Beleef het bloemeneiland Madeira nu vanuit een wel erg toepasselijke accommodatie: een luxueus en prachtig landgoed, midden in een botanische tuin met een adembenemend uitzicht over de Atlantische Oceaan en een 1400 m2 grote spa waar je toegang tot hebt… Dat is toch een weelderige droomvakantie, of niet dan? Inclusief vluchten en ook nog eens een halfpension verblijf (met ontbijt en diner dus) betaal je maar €591! Bekijk hier snel dat geweldige landgoed en alle details van de deal!

vakantie madeira

Luxe vakantie op Madeira

Een vakantie naar Madeira dat willen we allemaal wel, laat staan een verblijf zo prachtig als deze! Het past helemaal in de sfeer van Madeira, want dit groene eiland in de Atlantische Oceaan is de plek bij uitstek voor natuurliefhebbers. Vulkanische rotsen vol groene begroeiing en rotskliffen die dramatisch aflopen in de oceaan; Madeira is een uiterst unieke plek op aarde, uitermate geschikt voor vakantiegangers die meer zoeken dan enkel een zonvakantie. Gelukkig kun je dat er echter wel bij beleven, want de zon schijnt hier meestal wel en je vindt er genoeg fijne stranden.

vakantie madeira

Jouw luxe landgoed**** op Madeira

Dit landgoed is echt een plaatje, toch? Het Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden is een prachtig hotel****. Het hotel is gelegen in een zeer grote en stijlvol aangelegde botanische tuin. Het hotel beschikt daarnaast ook nog eens over een 1400 m2 grote spa waar je onbeperkt toegang toe hebt, volledig inbegrepen in de prijs! Verwen jezelf en kom heerlijk tot rust, geniet van de tuin, van de fauna, van het zwembad, van het adembenemende uitzicht bij zonsondergang: de ultieme luxe vakantie; voor een betaalbaar bedrag! Het is dan ook logisch dat het hotel op Tripadvisor een geweldige beoordeling van 4.5 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid krijgt.

vakantie madeira

screenshot van de deal

Madeira vakantie