Vakantie Madeira tegen een scherpe prijs!

8 dagen op het bloemeneiland incl. vlucht, transfer en verblijf met ontbijt!

  • Hotel Santa Cruz Village
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Verschillende
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 296,-

Het bloemeneiland Madeira is een bijzondere bestemming: het is er vrijwel altijd warm en het landschap is er enorm divers. Ontdek de Portugese archipel: 8-daagse vakantie Madeira, nu al vanaf €296 incl. vlucht, transfer en verblijf met ontbijt!

Vakantie Madeira V3

Vakantie Madeira

Madeira staat ook wel bekend als ‘de drijvende tuin’, ‘Parel van de Atlantische Oceaan’ en ‘Paradijseiland’. Het eiland is geschikt voor natuurliefhebbers. Je vindt er diverse vegetatie, waaronder veel exotische bloemen, wat de bijnaam ‘bloemeneiland’ verklaart. Het landschap is van oorsprong vulkanisch, waardoor je veel indrukwekkende bergen en rotsformaties kunt bekijken. Bovendien is Madeira de enige plek waar je de kanarie in het wild kunt zien!

Vakantie Madeira

Santa Cruz Village

Santa Cruz Village is gelegen in Santa Cruz, één van de oudste badplaatsen van Madeira, en op ca. 150 meter van het strand (keien). Het historische dorpsplein vind je op ca. 50 meter afstand en in de directe omgeving bevinden zich diverse winkels, bars en restaurants. Funchal ligt op ca. 15 minuten afstand en er gaat een shuttleservice naar Funchal (tegen betaling). Op Tripadvisor krijgt deze accommodatie een beoordeling van 3,5 van de 5 sterren.

vakantie Madeira

screenshot van de deal

Screenshot van de deal