Prachtig luxe hotel op bloemeneiland Madeira!

Een zwembad op het dak, halfpension en een uitstekende ligging!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel The Vine Hotel
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 552,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DMadeira%26affid%3DTheVineHotelMaart19%26produit%3D285486" text="Hier boeken"]

Ken jij het Portugese eiland Madeira al? Dit eiland vind je ter hoogte van Marokko, en het wordt ook wel het bloemeneiland genoemd. Met deze deal verblijf je op het bloemeneiland in een prachtig luxe hotel met de naam The Vine Hotel. Dit 5*-hotel wordt uitstekend beoordeeld door voorgaande bezoekers en ook de foto’s liegen er niet om. Dit wordt een heerlijk ontspannen vakantie!

Hotel The Vine - A Divine Hotel 5*

The Vine Hotel op Madeira

Dit luxe hotel is ontworpen door een internationale top ontwerpster. Het is een super modern hotel, waaraan je kan zien dat er veel aandacht aan detail is besteedt. Op het dak van het hotel vind je een verwarmd zwembad, waar je een prachtig overzicht hebt over het historische centrum van de stad Funchal. Je wordt in dit hotel elke dag verwend met een uitgebreid ontbijt en een heerlijk diner in het restaurant van het hotel. De gerechten zullen bereidt worden door een 3* Michelin-kok! Verder beschikt het hotel over een heerlijke spa met onder andere de vinotherapie. Je krijgt 20% korting op behandelingen! Dit hotel krijgt een fantastische score van 9/10 punten.

Hotel The Vine - A Divine Hotel 5*

Vakantie op het bloemeneiland Madeira

Het Portugese eiland Madeira wordt ook wel het bloemeneiland genoemd vanwege de weelderige natuur op het eiland. Het is al jarenlang een populaire vakantiebestemming, waar je vooral met volle teugen van de natuur kan genieten. Het eiland heeft een subtropisch klimaat door de gunstige ligging ter hoogte van Marokko. Het hotel waar je met deze deal zal gaan verblijven ligt in het plaatsje Funchal. Dit is de levendige hoofdstad van het eiland, en je kan je hier de hele dag vermaken tussen de prachtige straatjes tijdens deze vakantie Madeira!

Hotel The Vine - A Divine Hotel 5*

screenshot van de deal

Madeira vakantie