Paradijselijk verblijf op de Malediven

Inclusief vluchten, transfers en all inclusive verblijf op privé-eiland!

  • Hotel Adaaran Club Rannalhi Maldives
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Turkish Airlines
  • maaltijden All-inclusive

Dit is een ware droomvakantie, een reis zoals enkel rijke en beroemde mensen beleven. Althans, dat denken veel mensen, maar wat als ik je zeg dat ook jij binnenkort kunt genieten op een privé-eiland op de Malediven? Ja echt! Dit luxe 4* resort ligt op het eilandje Rannalhi, als enige: het eiland is exclusief voor het resort, een eigen privé-eiland dus. Jij kunt hier all inclusive verblijven, inclusief de vluchten en transfers! Bekijk hier snel alle details voor deze droomvakantie op de Malediven!

vakantie malediven

Paradijselijk verblijf op de Malediven

Wil jij wel eens echte pure luxe ervaren? Het is nu binnen handbereik, met deze paradijselijke deal naar de Malediven. Zodra je ’s ochtends wakker wordt kun je direct het kristalheldere water in springen. De stranden zijn spierwit en de rest van het mini eilandje is bedekt met palmbomen. Als je hier bent moet je zeker ook de onderwaterwereld gaan ontdekken middels een duikcursus. Dit belooft een droomvakantie om nooit te vergeten. Ga jij genieten van deze uiterst luxe vakantie? Misschien wel als huwelijksreis? Ervaar wat echte luxe is!

vakantie malediven

Luxe vakantie in je eigen waterbungalow

Zie jij jezelf al op dit privé-eiland overnachten? Zit op het terras en geniet van de zonsondergang in het turquoise water; een wonderschoon tafereel. Je verblijf is daarnaast ook nog eens geheel verzorgd, want het betreft hier een all inclusive vakantie! Op Tripadvisor krijgt dit resort – hoe kan het ook anders – een geweldige beoordeling van 4 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid.

vakantie malediven

screenshot van de deal

vakantie malediven