Waterbungalow op de Malediven!

Inclusief vluchten, transfer per watervliegtuig en volpension verblijf met massage in waterbungalow of beach villa

  • Hotel Medhufushi Island Resort
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Volpension

Ben jij je huwelijksreis aan het plannen, of wil je gewoon eens echt dé droomvakantie van je leven maken? Dan heb ik nu de reis voor jou. Met deze aanbieding die ik voor je heb ga jij namelijk naar de Malediven – door velen terecht het ‘paradijs op aarde’ genoemd – waar je vervolgens kunt verblijven in zo’n extreem luxe waterbungalow. Moet ik nog meer zeggen, of wil je gewoon direct door naar die luxe droomreis? Geen probleem: bekijk hier snel alle foto’s van deze prachtige waterbungalows en alle verdere details om deze spectaculaire reis te boeken.

vakantie malediven
Dit is jouw resort!

Droomvakantie op de Malediven

Dit is toch werkelijk adembenemend mooi? Stel je toch voor dat je over dat parelwitte strand daar loopt en even een duik neemt in dat helderblauwe water. Ga op duikcursus en ontdek de unieke onderwaterwereld. Geniet vervolgens van een cocktailtje bij de bar tussen de palmbomen. ’s Avonds trek je je terug in je eigen waterbungalow, waar je vanuit je schommelstoel over de uitgestrekte oceaan kijkt hoe de zon langzaam onder gaat. Beter dan dit wordt het leven toch haast niet…? Bekijk hier alles wat je moet weten voor deze werkelijk onvergetelijke droomvakantie.

vakantie malediven
Dit is jouw resort!

Jouw luxe resort en je eigen waterbungalow

Je kunt met deze aanbieding verblijven in zo’n waterbungalow hierboven; dat is toch de droom?! Daarnaast kun je verblijven in een beach villa: een villa direct aan het strand. In totaal beschikt dit resort, het Medhufushi Island Resort, over ruim 10 hectares met twee restaurants en een spa. Het eiland Meemu Atol heeft verder nog maar 1 ander resort, wat betekent dat je verzekert bent van exclusieve, ultieme rust. Op Tripadvisor krijgt dit resort natuurlijk een geweldige beoordeling van 4 van de 5 sterren!

vakantie malediven
Dit is jouw resort!

screenshot van de deal

vakantie malediven