Vakantie Malediven voor een redelijke prijs!

Het paradijs op aarde inclusief vliegtickets en uitstekend beoordeeld hotel

  • Hotel Stingray Beach Inn
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 979,-

Ongelooflijk! Je kunt nu voor maar €979 op vakantie naar de Malediven, inclusief vliegtickets en zeer goed beoordeeld verblijf! Dat is echt een hele lage prijs voor een reis naar het paradijs! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details en boek vandaag nog jouw ultieme droomvakantie!

vakantie Malediven

Vakantie Malediven

Bij wie staat het niet op de bucket-list, een reis naar de wonderschone Malediven?! De parelwitte stranden, het allermooiste blauw van de zee.. Je kunt hier wegdromen in een hangmatje en al je zorgen vergeten. Geniet van de prachtige zonsondergangen en als je heel veel geluk hebt, schijnen er ’s nachts zelfs lichtjes in de zee!

Zoek je toch een andere deal? Hier vind je nog veel meer vakanties naar de Malediven en dit zijn mijn tips om met een klein budget naar de Malediven te reizen.

vakantie Malediven Maafushi
Het Stingray Beach Inn hotel

Stingray Beach Inn Hotel

Je verblijft in het Stingray Beach Inn Hotel op het eiland Maafushi. Het hotel krijgt op Tripadvisor een uitstekende beoordeling van maar liefst 4.5 van de 5 sterren. Je kunt er heerlijk eten in het restaurant of in een hangmatje relaxen in de tuin. Ook de hottub staat tot je beschikking. Bij het Stingray Beach Inn Hotel adviseren je ze graag over excursies op de Malediven, van snorkelen tot het maken van een kleine cruise. Slapen doe je in een deluxe tweepersoonskamer met zithoek. Begint het al te kriebelen?

vakantie Malediven Stingray hotel

screenshot van de deal

screenshot