slechts € 120,-

Genieten aan de Costa Brava! Laat je afkoelen in het zwembad van dit luxe hotel of loop zo het strand op, het gaat heerlijk weer worden in Malgrat de Mar! Met deze goedkope deal verblijf je in een Premium Kamer van een luxe viersterrenhotel aan de Costa Brava op basis van halfpension. De vluchtenzitten al inclusief bij deze prijs, en de transfers kan je los bijboeken. Tijd voor ontspanning in het mooie Tropic Park hotel! Bekijk de details van deze deal hier.

Tropic Park Hotel

Hotel Tropic Park

Neem een duik in het verfrissende zwembad van het hotel of ren meteen de zee in: de vakantie is begonnen! De kamers van het Tropic Park hotel zijn modern en stijlvol ingericht, en je verblijft hier op basis van halfpension. Je hebt ook de keuze uit een verblijf op basis van all inclusive, zodat jij je de rest van de vakantie geen zorgen hoeft te maken over waar jullie willen eten. Dit hotel wordt ook nog eens uitstekend beoordeeld op TripAdvisor door voorgaande bezoekers met 4 uit de 5 sterren.

Tropic Park Hotel

Vakantie aan de Costa Brava: Malgrat de Mar

Heerlijke stranden en een lange kustlijn, dit is de kust van Malgrat de Mar! Gooi je handdoekje uit op het strand of langs het zwembad, want het is tijd om weer een beetje bij te bruinen! Dit hotel ligt vlakbij het centrum van Malgrat de Mar, en indien je een korte treinreis af wil leggen ben je ook zo in Barcelona!

Zonsondergang in Malgrat de Mar

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive