slechts € 163,-

Kijk je al reikhalzend uit naar de volgende vakantie van dit jaar? Dan is deze topdeal voor een vakantie op Mallorca wel interessant voor jou. Geniet van een vakantie op Mallorca voor slechts €163, inclusief appartement, vluchten en transfers! Bekijk hier alle mogelijke data en verder details van deze goedkope vakantie naar het zonnige Spaanse Mallorca.

cala_fornells_mallorca_85790053

Vakantie Mallorca, daar wordt iedereen vrolijk van!

Ik heb weer een heerlijke deal gevonden naar één van mijn favoriete bestemmingen: geniet van een vakantie op Mallorca! Wist je dat Mallorca onderdeel is van de Balearen? Dit is een eilandengroep ten oosten van het Spaanse vasteland. Natuurlijk is dit eiland bij uitstek een plek voor een zonvakantie, want het weer op Mallorca is heerlijk! Je kunt ook de idyllische baaitjes en dorpjes verkennen en een wandeling langs het strand maken. Je kunt er ook voor kiezen om de hoofdstad te bezoeken. Hier vind je nog wat meer bezienswaardigheden zoals de kathedraal La Seu, de gotische burcht Bellver en de Banys Àrabs, een restant uit het Moorse verleden van de stad.

Mallorca vakantie

Appartementen Bon Aire

Je verblijft tijdens deze vakantie Mallorca in het appartementencomplex Bon Aire. Op korte afstand van het strand en het centrum vind je dit complex, welke je o.a. een zwembad en snackbar biedt. Je appartement beschikt over alle nodige faciliteiten die je verblijf compleet maken, zoals o.a. een balkon, kitchenette, koelkast, airco en een badkamer met douche en of bad. Mallorca vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal