slechts € 132,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Ga op vakantie naar Mallorca voor maar €132 per persoon, inclusief vluchten, transfers en verblijf in een zeer goed beoordeeld en uiterst populair 4* hotel! Dit eiland is de perfecte spot voor mensen die er even tussenuit willen, de zon zoeken, maar het niet te duur willen maken. Bekijk hier alle details voor jouw vakantie naar Mallorca!

Mallorca vakantie

Goedkope vakantie Mallorca

Ik heb weer een heerlijke deal gevonden naar één van mijn favoriete bestemmingen: het oh zo mooie Mallorca! Natuurlijk is dit eiland bij uitstek een plek voor een zonvakantie. Verken de idyllische baaitjes en dorpjes en maak een wandeling langs het strand. Ook voor duiken en snorkelen is Mallorca bij uitstek geschikt. De hoofdstad is vlakbij en hier heb je nog wat meer bezienswaardigheden zoals de kathedraal La Seu, de gotische burcht Bellver en de Banys Àrabs, een restant uit het Moorse verleden van de stad.

Mallorca

Club Martha’s Hotel

Je verblijft in het hotel Club Martha’s Aparthotel in Cala D’Or. Binnen een paar honderd meter ben je bij het strand, winkels en het centrum van Cala Egos en voor de kinderen is er de kidsclub.

Mallorca vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal