slechts € 239,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Heb je nog geen vakantie voor de aankomende lente geboekt? Zoek dan niet verder. Ik heb namelijk een heerlijke aanbieding naar het zonnige Mallorca voor je gevonden. Je gaat all-inclusive genieten in de badplaats Santa Ponsa aan de westkust van het eiland. Voor slechts €239!  Met zo’n lage prijs hoef je vast niet lang na te denken… Boeken doe je hier.

Palma de Mallorca

Zonvakantie op Mallorca

Deze aanbieding brengt je naar het prachtige Santa Ponsa. Hier ga je uitgebreid genieten van zon, zee en gezelligheid. Jouw studio ligt op een heuvel en geeft je een fantastisch uitzicht over de baai. Vanaf hier kun je gemakkelijk in het feestgedruis van Magaluf of de hoofdstad Palma komen. In Santa Ponsa vind je een langgerekt centrum met uitgebreide winkelmogelijkheden. Struin hier langs de vele winkeltjes en bezoek de wekelijkse markt. Lekker luieren aan het mooie zandstrand is een goede optie, maar ook bij je hotel vind je een prachtig buitenzwembad. Laat het genieten in de zon beginnen!

Mallorca vakantie

Hotel Club Santa Ponsa

Je verblijft op Mallorca in een eigen studio met terras of balkon met uitzicht over de zee, verblijft op basis van all-inclusive en bent in no time op het platteland. Je gaat uitgebreid genieten van je arrangement, de zon en de prachtige natuur van het eiland. Club Santa Ponsa heeft een heerlijke sauna, een fitnesscentrum en een uitstekend restaurant. Het is natuurlijk niet voor niets dat je voorgangers het hotel gemiddeld met een 8.6 beoordelen.

Mallorca vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal