slechts € 224,-

Ga er nu heel goedkoop tussenuit naar het altijd zonnige Mallorca! Verblijf in een fantastisch beoordeeld appartementencomplex op basis van all-inclusive. Zoek 6 dagen de heerlijke tropische temperaturen op en kom heerlijk uitgerust weer thuis. Klik snel door naar de aanbieding voordat het te laat is!

Cales de moro Mallorca

Mallorca

Mallorca staat gelijk aan genieten. De heerlijk warme zonnestraaltjes en prachtige zandstranden op dit Spaanse eiland zullen jou het gevoel geven alsof je op een tropisch oord bent aan de andere kant van de wereld. Gelukkig hoef je maar een paar uurtjes te vliegen voor deze fantastische bestemming. Vergeet ook uiteraard niet de heerlijke tapas en sangria waardoor jouw vakantie er eentje wordt om niet te vergeten! Wil je nog meer inspiratie? Lees dan mijn Travel Magazine voor de leukste tips.

Mallorca

HSM Calas Park

Je verblijft in het uitstekend beoordeeld appartementencomplex HSM Calas Park. Het complex heeft werkelijk waar een fantastisch uitzicht over de Middellandse zee en het strand is maar op 400 meter afstand. Je verblijft op basis van all-inclusive waardoor je niks tekort zult komen tijdens jouw heerlijke zonvakantie. In de directe omgeving zijn tal van winkeltjes, gezellig restaurantjes en goede aansluitingen met het openbaar vervoer. HSM Calas Park krijgt een uitstekende beoordeling van een 8.3 uit 10 punten!

Mallorca

screenshot van de deal

Screenshot deal