Heerlijke all inclusive zonvakantie Mallorca

Inclusief vluchten en verblijf in uitstekend appartement

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel HSM Calas Park
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden All-inclusive
slechts € 169,-

Ga er nu heel goedkoop tussenuit naar het altijd zonnige Mallorca. Verblijf in een fantastisch beoordeeld appartementencomplex op basis van all inclusive voor maar €169. Zoek in mei een paar dagen de lekker tropische temperaturen op en kom heerlijk uitgerust weer thuis. Klik snel door naar de aanbieding voordat het te laat is!

Cales de moro Mallorca

Mallorca vakantie

Mallorca staat gelijk aan genieten. De heerlijk warme zonnestraaltjes en prachtige zandstranden op dit Spaanse eiland geven jou het gevoel alsof je op een tropisch oord aan de andere kant van de wereld bent. Gelukkig hoef je maar een paar uurtjes te vliegen naar deze fantastische bestemming. Vergeet ook uiteraard de heerlijke tapas en sangria niet waardoor jouw vakantie er eentje wordt om niet te vergeten.

Mallorca

HSM Calas Park

Je verblijft in het uitstekend beoordeeld appartementencomplex HSM Calas Park. Het complex heeft werkelijk waar een fantastisch uitzicht over de Middellandse zee en het strand is maar op 400 meter afstand. Je verblijft op basis van all inclusive waardoor je niks tekort komt tijdens jouw heerlijke zonvakantie. In de directe omgeving zijn tal van winkeltjes, gezellig restaurantjes en goede aansluitingen met het openbaar vervoer. HSM Calas Park krijgt een uitstekende beoordeling van een 8.3 uit 10 punten.

Mallorca

screenshot van de deal

Screenshot deal