slechts € 129,-

Een paar dagen uitrusten tijdens een vakantie op Mallorca? Dat kan in mei al voor slechts €129 per persoon inclusief vluchten en appartement! Op het eiland kun je naast genieten van een zonvakantie nog veel meer beleven. Denk aan alle prachtige bezienswaardigheden en het bruisende nachtleven. Twijfel niet en boeken maar, die vakantie naar Mallorca! 

vakantie mallorca

Mallorca vakantie

Natuurlijk is dit eiland bij uitstek een plek voor een zonvakantie. Verken de idyllische baaitjes en dorpjes, maak een wandeling langs het strand en geniet van de zon. Of bezoek de hoofdstad van het eiland. Hier vind je nog wat meer bezienswaardigheden zoals de kathedraal La Seu, de gotische burcht Bellver en de Banys Àrabs, een restant uit het Moorse verleden van de stad. Mallorca heeft alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

vakantie mallorca

Jouw verblijf tijdens je Mallorca vakantie

Je verblijft in het appartementencomplex Playa Ferrera, op slechts enkele minuten van het strand. In de tuin vind je een zwembad met een zonneterras waar je van de zon kunt genieten. In de omgeving valt er genoeg te doen. Zo heb je op ongeveer 5 minuten lopen winkeltjes, barretjes en restaurants. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij de kleine supermarkt op het complex. Op Tripadvisor krijgt het appartementencomplex een goede beoordeling van 3.5 van de 5 punten.

Cala Ratjada Mallorca

screenshot van de deal

Screenshot deal