slechts € 135,-

Ga in mei naar Mallorca en zoek een weekje de heerlijke Spaanse zon op! Boek nu een vakantie naar Mallorca voor slechts €135, inclusief vlucht en hotel! Op Mallorca geniet je natuurlijk van zon, zee en strand, maar het Spaanse eiland heeft daarnaast nog veel meer te bieden! Denk aan alle prachtige bezienswaardigheden en het bruisende nachtleven. Beleef het zelf tijdens een reisje naar dit eiland in de Middellandse Zee en ga genieten van een welverdiende Spanje vakantie. Bekijk de beschikbare reisdata hier.

Mallorca

Vakantie Mallorca

Ik heb weer een heerlijke deal gevonden naar één van mijn favoriete bestemmingen: Mallorca! Natuurlijk is dit eiland bij uitstek een plek voor een zonvakantie. Je kunt ook de idyllische baaitjes en dorpjes verkennen en een wandeling langs het strand maken. Je kunt er ook voor kiezen om de hoofdstad te bezoeken. Hier vind je nog wat meer bezienswaardigheden zoals de kathedraal La Seu, de gotische burcht Bellver en de Banys Àrabs, een restant uit het Moorse verleden van de stad. Weet je nog niet zo goed wat je moet gaan doen in Mallorca? Lees hier mijn Travel Magazine!

Palma de Mallorca

Jouw appartement tijdens je vakantie Mallorca

Je overnacht in het goed aangeschreven appartementencomplex Playa Moreia. Je appartement ligt direct aan het strand van Cala Moreia, dus je kunt op ieder gewenst moment een duik nemen in de helderblauwe oceaan! Ben je op zoek naar wat levendigheid? Ga dan richting het centrum van Sa Coma, wat je op slechts 500 meter afstand vindt! Het appartement krijgt op Tripadvisor een uitstekende beoordeling van 4 van de 5 punten.

Mallorca iStock_000004930603_Large

screenshot van de deal

Screenshot deal