slechts 152,- €

Op zoek naar een heerlijke zonvakantie? Dan heb ik nu een mooie vakantie op Mallorca voor je gevonden! Vanaf €152 kun je een ontspannen vakantie op dit Spaanse eiland doorbrengen op inclusief vluchten en transfers! Bekijk hier alle details voor deze goedkope vakantie!

mallorca-hotel

Vakantie Mallorca

Natuurlijk is dit eiland bij uitstek de ideale plek voor een zonvakantie. Zon, zee en strand zijn hier in overvloed. Daarnaast kun je de hoofdstad, Palma de Mallorca, eens bezoeken. Hier staat de prachtige La Seu kathedraal, je kunt er goed shoppen in de leuke boetiekjes of op een terrasje neerstrijken in de haven. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want duiken op Mallorca is echt een aanrader. Heb je genoeg gezond, dan vormt een bezoek aan de Grotten van Drach een leuke afwisseling.

Platja de Muro Esperanza beach in Alcudia Bay Majorca Mallorca Spain shutterstock_270267866-2

Hotel Roc las Rocas

Je overnacht in het appartementencomplex Roc las Rocas. Dit hotel ligt op een klif in Cala d’Or waardoor je een prachtig panoramisch uitzicht hebt over de baai. Voor verkoeling kun je terecht in één van de vier zwembaden. Daarnaast is er genoeg entertainment voor jong en oud. Op Tripadvisor krijgt het hotel een goede beoordeling van 3.5 van de 5 punten.

vakantie mallorca

screenshot van de deal

Screenshot van de Mallorca aanbieding
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)