slechts € 363,-

Kies voor een reisje ontspanning, adults only, op Mallorca! Voor slechts €363 heb ik voor jou een deal gevonden waarbij jouw vlucht en luxe verblijf al geregeld zijn. Zonder zorgen goed genieten dus. Geniet van een ontspannen vakantie op dit geliefde Spaanse eiland. Boek deze vakantie hier.

Mallorca vakantie

Hotel SENTIDO Cala Viñas 4*

Dit prachtige hotel – met een net zo prachtige locatie! – is recentelijk helemaal gerenoveerd en verkeert dus in een geweldige staat. Dit adults only hotel biedt je een fantastisch zwembad, direct aan de baai gelegen, en nog veel andere voorzieningen. Hoe denk je over een binnenzwembad, hamam, sauna, wellnesscenter, terras, buffetrestaurant, fitness, tennis…? De lijst met faciliteiten houdt niet op voor deze fantastische plek. Het is dan ook niet voor niks dat het hotel zo’n goede beoordeling krijgt, namelijk een uitstekende 8 van de  10 punten.

vakantie Mallorca

Mallorca

Wat Mallorca betreft (alsof het veel uitmaakt als je zo’n hotel hebt!): wat vind je eigenlijk niet op dit Spaanse eiland? Mallorca heeft het allemaal! Schitterende stranden, leuke winkels en veel bruisende uitgaansgelegenheden! Natuurlijk is dit eiland bij uitstek de ideale plek voor een zonvakantie. Je kunt de idyllische baaitjes en dorpjes verkennen en een wandeling langs het strand maken. Je kunt er ook voor kiezen om de hoofdstad te bezoeken. Hier vind je nog meer bezienswaardigheden zoals de kathedraal La Seu, de gotische burcht Bellver en de Banys Àrabs, een restant uit het Moorse verleden van de stad.

Mallorca vakantie

screenshot van de deal

Screenshot deal