Luxe 4* vakantie op Malta

Inclusief vluchten, transfers en zeer goed verblijf

  • Hotel Maritim Antonine Hotel & Spa
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij -
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 119,-

Luxe 4* vakantie op Malta voor een stuntprijs: nu slechts €119 voor een vakantie in dit prachtige 4* hotel inclusief de vluchten en transfers! Deze deal kun je niet laten schieten hoor. Het hotel krijgt ook een zeer goede beoordeling van voorgaande bezoekers en ik weet wel waarom!

Boek snel dit prachtige 4* hotel op Malta!

Deze accommodatie ligt op korte loopafstand van het strand, ideaal voor jouw vakantie op Malta dus. Het Maritim Antonine Hotel & Spa beschikt over een zwembad op het dak, een spa en 3 restaurants. Het hotel biedt een panoramisch uitzicht over de zee en het landschap. De Maritim Antonine Hotel & Spa beschikt over een sauna en drie zwembaden, waaronder een verwarmd binnenzwembad. Gasten kunnen tevens gebruikmaken van een moderne fitnessruimte en tal van ultramoderne behandelingen. WiFi is gratis beschikbaar. Op Zoover krijgt dit hotel dan ook niet voor niets een 8.1 uit 10 punten!

Luxe goedkope vakantie op Malta

Vakantie op Malta; wie wil dat niet? Dit eiland in de Mediterraanse Zee is altijd een publiekslieveling, en dat is niet zonder reden. De natuur is prachtig en de temperaturen zijn heerlijk warm. Daarnaast biedt het eiland ook ontzettend veel voor wie van geschiedenis en cultuur houdt. Voor wie meer wilt weten over dit eiland heb ik een aanrader: mijn Travel Magazine artikel vol met handige Malta tips!

vakantie malta

screenshot van de deal

Screenshot deal