14-daagse fly & drive door Marokko

Ga op avontuur in de woestijn, de Atlas en eeuwenoude steden

  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
  • transfer Inclusief
  • Boekingskosten Geen!
  • Inclusief huurauto
Holidayguru tipt 08.01.20 tot 22.01.20
P.p. vanaf € 123,-

Steeds meer reizigers weten Marokko te vinden en dat is niet zo gek ook! Dit prachtige en diverse land leent zich niet alleen voor ontspannen zonvakanties, maar ook voor gave rondreizen. Ga op avontuur en ontdek het mooie Marokko met deze 14-daagse fly & drive voor maar €123! Ja, echt waar! Je boekt de retourvluchten al voor €35 en een huurauto voor 14 dagen kost nu slechts €88 per persoon! Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Zoek in mijn hotelvergelijker voor een goed hotel of kijk eens voor een leuke Airbnb.

rondreis marokko

Marokko

Voor liefhebbers van natuur, cultuur, historie en lekker eten is Marokko een echte droombestemming. Dompel jezelf onder in de prettige chaos van Marrakech, kom tot rust aan de kust bij hippiestadje Essaouira en ervaar het traditionele Marokko in de medina van koningsstad Fez. Niet alleen de steden zijn enorm divers, voor het landschap geldt precies hetzelefd! Van droge woestijnvlaktes, besneeuwde bergtoppen, watervallen en groene oases, Marokko biedt het je allemaal! Ik kan eindeloos door blijven gaan over alles wat dit diverse land te bieden heeft, maar je moet het eigenlijk gewoon zelf gaan ontdekken.

rondreis Marokko

Fly&drive Marokko

Met deze spotgoedkope fly & drive vlieg je rechtstreeks vanuit Eindhoven naar koningsstad Fez. Aangekomen in Fez staat jouw huurauto klaar om met jou de komende dagen op avontuur te gaan. Je kunt geheel zelf je reisroute bepalen en daardoor alles uit jouw tijd in Marokko halen! Voor leuke hotels neem je een kijkje in mijn hotelvergelijker of vind hier een fijne Airbnb.

screenshot van de deal