12-daagse fly en drive door het zuiden van Marokko

Inclusief vluchten, huurauto, ontbijt en diner

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 874,-

Heb jij altijd al eens naar Marokko gewild, maar wist je nooit eén enkele bestemming uit te kiezen? Dat hoeft ook helemaal niet. Met deze prachtige aanbieding maak je een rondreis langs al wat het zuiden van Marokko te bieden heeft! Van de kust, de historische steden, de bergen tot de woestijn, jij zult het allemaal zien. Dit alles doe je niet in groepsverband. Je rijdt met een huurauto en bepaalt lekker zelf hoe vroeg of laat je ergens vertrekt en wanneer je ergens klaar bent. Bekijk voor het volledige reisschema de aanbieding.

Marokko kruiden Marrakech

Jouw droomreis

Je reis begint in Amsterdam vanwaar je naar Marrakech vliegt. Eenmaal daar aangekomen, kan het avontuur beginnen! Je huurauto wordt bij je hotel in Marrakech gebracht, waarna je zelf de route door de bergen rijdt. Hoelang je onderweg bent en hoe vaak je stopt, mag je volledig zelf bepalen. Zorg er wel voor dat je bij je dagelijkse hotel aankomt. Er is namelijk voor iedere nacht een goed hotel op een goede locatie voor je geregeld. Natuurlijk krijg je een uitgebreid dagprogramma mee boordevol activiteiten, maar mocht je meer inspiratie nodig hebben, lees dan mijn artikel over bezienswaardigheden in Marokko.

Agadir Medina

Stap zorgeloos de auto in

De reis is volledig voor je voorbereid. Zo word je vanaf het vliegveld naar je eerste hotel gebracht en wordt ook de huurauto hier afgeleverd. Verder is de reis op basis van halfpension, wat inhoudt dat ontbijt en diner worden verzorgd. Ook zijn alle hotels voor je geregeld en kun je dus volledig zonder zorgen op reis. Bekijk de beste reistijd voor Marokko hier.

Agadir Marokko

 

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding