8-daagse vakantie Marokko voor klein prijsje!

Inclusief vluchten en verblijf!

  • Hotel Tagadirt
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 125,-

Een 8-daagse vakantie in Marokko, in het bruisende Agadir, voor maar €125, inclusief vluchten en verblijf. Jawel! Voor weinig geld vlieg jij naar dit warme oord en geniet jij een weekje volop van zon, zee en strand in Marokko. Ga lekker bruin liggen bakken onder de zon en geniet van de uitgestrekte stranden aan de warme zee. Bekijk hier snel alle details voor deze goedkope vakantie naar de zon.

vakantie marokko

Vakantie Marokko, in het gezellige Agadir

Met deze vakantie in Marokko ga jij genieten van Agadir, met eindeloze heerlijke stranden zoals op de foto hierboven. Het zonovergoten Agadir is een van de meest populaire badplaatsen in Marokko. Op de achtergrond zie je het machtige Atlasgebergte, voor je de heldere zee. Wist je trouwens dat de zee hier ook erg geschikt is om te surfen? Lees er meer over in mijn Travel Magazine artikel over surfen in Marokko. Wil je meer weten over dit land, de rest van het Afrikaanse continent of zoek je toch een andere deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Afrika vakantie. Wil je weten wanneer je het beste hiernaartoe op vakantie kunt? Lees dan mijn beste reistijd voor Marokko artikel.

vakantie marokko

Jouw hotel in Agadir

Je verblijft tijdens deze 8-daagse vakantie naar Marokko in het 3* hotel Tagadirt. Dit hotel biedt je zeker een comfortabel verblijf voor jouw zonvakantie in Marokko. Je verblijft op slechts 250 meter van het strand en midden in het toeristische centrum vol restaurants, winkels en bars. Op Tripadvisor geven eerdere bezoekers het hotel een goede beoordeling van 3 van de 5 punten.

vakantie marokko

screenshot van de deal

Screenshot deal