Vakantie Marokko met geweldig 5-sterren hotel Agadir

Incl. vlucht, transfers & verblijf in Deluxe Garden View Kamer o.b.v. halfpension

  • Hotel Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa 5*
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Brussel
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 20.11.17 tot 24.11.17 Agadir
P.p. vanaf € 389,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DAgadir%26affid%3DSofitelAgaditThalassaSep18%26produit%3D262628" text="Hier boeken"]

Ga naar het zonovergoten Agadir. Zie je het al voor je? Uit het vliegtuig stappen en de warme zon in je gezicht voelen, wat heerlijk! En weet je wat ook heerlijk is? Deze deal! Je betaalt maar €389 voor een vakantie Marokko met een geweldig 5-sterren hotel Agadir. In dit hotel verblijf je trouwens ook nog eens op basis van halfpension en overnacht je in een Deluxe Garden View kamer. Bekijk hier de beschikbare reisdata!

Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa 5*

Agadir, Marokko

Het prachtige Agadir is een havenstad aan de westkust van Marokko. En naast het lekkere strand kun je er ook nog genoeg zien. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan Marrakech waar je kunt rondlopen in Menara Gardens of de botanische Majorelle tuin. Oh en is het Bahiapaleis niet iets voor je? Ik zal je alvast verklappen dat bahia ‘glans’ betekent zo weet je al een beetje wat je te wachten staat. Even iets heel anders, maar je kunt ook een beozke brengen aan de 16-eeuwse SaaditombesWil je meer weten over dit land, de rest van het Afrikaanse continent, of zoek je toch een andere deal naar dit land? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte Afrika vakantie.

Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa 5*

Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa

Dit 5*-hotel wacht op je! Inbegrepen in de prijs zit ook verblijf in een Deluxe Garden View Kamer in het 5* Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa. Dit spectaculair hotel heeft een gigantisch buitenzwembad met zonneterras. Even lekker relaxen? Ga dan voor een massage of andere spa-behandeling. Mocht het trouwens een dag géén goed weer zijn (wat ik me eigenlijk niet kan voorstellen in Marokko) kun je nog altijd een duik maken in het binnenzwembad van het hotel. Je verblijft in een Superior Suite dat uitgerust is met terras of balkon, wifi, televisie, airconditioning en meer! Dit hotel krijgt op Tripadvisor een geweldige beoordeling van 4,5 punten!

Sofitel Agadir Thalassa Sea & Spa 5*

screenshot van de deal

Screenshot voyage prive