Voordelige luxe vakantie naar Marokko

Verblijf halfpension in een prachtig 5*-resort aan een romantische baai dichtbij Agadir

  • Hotel Sofitel Agadir Royal Bay Resort 5*
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 329,-
Bekijk deze deal&g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DAgadir%26affid%3DSofitelRoyalBayAug18%26produit%3D271000" text="Hier boeken"]

Dit lijkt wel een sprookje van duizend-en-een-nacht! Vlieg naar het mysterieuze Marokko en verblijf in een pittoreske baai, vlakbij de gezellige badplaats Agadir. Verwen jezelf en je partner met een kamer in het 5*-resort Sofitel Agadir Royal Bay Resort. Bekijk hier de beschikbare reisdata.

Sofitel Agadir Royal Bay Resort 5* Voyage Prive

Sofitel Agadir Royal Bay Resort*****

Een verblijf in dit 5*-hotel betekent een unieke ervaring, dat kan je al wat opmaken uit de foto’s. Het ontwerp van het resort slaat mooi de brug tussen de authentieke Marokkaanse architectuur en modern design. Dankzij deze aanbieding geniet je van een halfpension formule! Maar er is nog veel meer. Zo kan je bijvoorbeeld in de namiddag zonnebaden op het privéstrand, ontspannen in het wellness centrum of ’s avonds dansen in de discotheek en cocktailbar op de tonen van internationaal bekende DJ’s. Vorige gasten geven het resort met 4 punten een formidabele beoordeling op Tripadvisor.

Sofitel Agadir Royal Bay Resort 5* Voyage Prive

Vakantie Marokko

In de eerste plaats kan je hier genieten van de uitgestrekte zandstranden en verschillende watersporten. Dat alles met het indrukwekkende Atlasgebergte op de achtergrond. Maar de regio heeft veel meer te bieden. Zoals ik je al vertelde, verblijf je vlakbij de oude havenstad Agadir. Je kan er kuieren door de historische Medina buurt of koopjes doen in de grootste Souk van Marokko: El Had. Bezoek zeker ook eens de oude haven en geniet er vanop een terrasje van de zonsondergang.

Sofitel Agadir Royal Bay Resort 5* Voyage Prive

 

screenshot van de deal

Screenshot Voyage Prive