slechts € 103,-

Wat een ongelofelijke deal! Heb jij altijd al het mystieke Marrakech willen ontdekken? Dat kan nu voor een absolute bodemprijs. Met deze deal boek je rechtstreekse retourvluchten en verblijf in een prachtig traditioneel hotel voor slechts €103! Bekijk de aanbieding snel!

vakantie marrakech

Hotel Oudaya in Marrakech

Laten we het eerst even hebben over je verblijf tijdens deze vakantie naar Marrakech. Je verblijft in het traditionele Marokkaanse hotel Oudaya. Dit hotel beschikt over een mooi zwembad, waar je onbeperkt gebruik van kan maken. Het hotel bevindt zich in het stadsdeel Gueliz en het wereldberoemde Djemaa El Fna ligt op slechts 20 minuten lopen van dit hotel. Dit hotel krijgt ook een prima beoordeling van 6.2 op 10 punten.

Marokkaanse kruiden op de markt in MarrakechVakantie Marrakech

Slenter door de mystieke doolhof straatjes van de medina van Marrakech, met als hoogtepunt een bezoek aan het bekende Djemaa El Fna plein. Hier kan je van alles en nog wat kopen, kan er zomaar een slang om je nek gelegd worden en kom je de heerlijkste kruiden en specerijen tegen. Allemaal een beetje hectisch op het eerste gezicht, maar hier zal je heel snel aan wennen.

Marrakech tips

screenshot van de deal

Screenshot deal