Stedentrip Marrakech met kamelentocht

Inclusief vluchten, transfers, hotel en kamelentocht!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Riad Mounir
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden Ontbijt
  • transfer Inclusief
P.p. vanaf € 129,-

Yesss, ik heb weer een mooie deal voor een stedentrip naar Marrakech! Vlieg naar Marrakech, de magische stad, vanaf €129! Je krijgt hier onder meer de vluchten, het hotel, de transfers en een kamelentocht voor! Bekijk hier snel alle details voor deze unieke reis.

stedentrip marrakech

Stedentrip Marrakech

Bezoek een van de vier koningssteden van Marokko. De oude stad van Marrakech, de medina, is door UNESCO tot werelderfgoed uitgeroepen en zeker de moeite waard om te bekijken. Wandel over het meest bekende plein van de stad, de Djemaa el Fna en breng een bezoekje aan de Jardin Majorelle met veel kunst en een prachtige tuin. Vergeet niet binnen te stappen bij een van de theesalons voor een heerlijke verse muntthee. Het centrum van de stad wordt gekenmerkt door prachtige moskeeën. Je moet wel even leren afdingen voordat je naar Marokko gaat, dat is hier heel gebruikelijk! Marrakech ligt ook in de buurt van het atlas gebergte, waardoor een sportieve excursie in het verschiet ligt. Indien je nog meer wilt weten over Marokko kun je ook terecht bij mijn magazineartikel over Marokko’s bezienswaardigheden.

Stedentrip Marrakech

 

Riad Mounir

Tijdens deze citytrip overnacht je in Riad Mounir. Een Riad is eigenlijk een hotel, maar dan in traditionele Marokkaanse stijl. Het ligt binnen de muren van de medina en dus op loopafstand van de bezienswaardigheden. Een betere plek om Marrakech te ontdekken vind je bijna niet! De kamers zijn ingericht in kenmerkende Marokkaanse stijl en in het restaurant geniet je van de lekkerste lokale specialiteiten. Op Tripadvisor krijgt deze accommodatie 4 van de 5 punten.

stedentrip marrakech

screenshot van de deal

Screenshot