Onvoorstelbare luxe in 5* resort op Mauritius

Incl. Ocean View Kamer, volpension, fles rode wijn, toegang tot natuurpark Casela en transfers!

P.p. vanaf € 1307,-

Voor een echte, luxe zonvakantie wil je vast wel naar het paradijselijke Mauritius afreizen. Nou, je hebt geluk, want met deze prachtige aanbieding vlieg jij binnenkort je droomvakantie tegemoet. Je verblijft op basis van volpension op het uitstekend beoordeelde 5*-resort Outrigger Mauritius Beach. Vier een op-en-top luxe, en romantische, vakantie voor een goede prijs en ervaar hoe het nou echt is om in de watten te worden gelegd.

Mauritius vakantie

Outrigger Mauritius Beach Resort

Oh oh oh wat wordt dat genieten 😍. Hier verblijf je op basis van volpension, maar daar blijft het niet bij. Bij aankomst krijg je namelijk een lekker flesje rode wijn die je samen tijdens een romantische avond helemaal soldaat mag maken. Daarnaast kijk je vanuit je heerlijke, zachte bed over de zee uit. Is dat niet heerlijk wakker worden? Ook mag je eenmalig gratis naar het Casela Park, waarin je de fascinerende natuur en dieren van het land tegenkomt. Outrigger Mauritius Beach Resort beschikt over een heerlijke spa, waarin je jezelf kunt laten verwennen. Wat is er nou beter om je sprookje mee af te maken, dan een ontspannende massage met het kabbelende geluid van de oceaan op de achtergrond? Genieten wordt het hoe dan ook, want het resort krijgt een fantastisch beoordeling op TripAdvisor van 4.5 van de 5 punten.

Mauritius vakantie

Ooh Mauritius wat ben je mooi! Prachtige uitgestrekte stranden worden hier afgewisseld met tropische bossen. Bekijk exotische dieren, smul van de een heerlijke keuken en maak kennis met de vriendelijke bevolking. Meer kan een mens zich toch eigenlijk niet wensen. Meer over de beste reistijd voor Mauritius vind je hier.

Mauritius vakantie

screenshot van de deal

Mauritius vakantie