slechts € 599,-

Voor die prijs 9 dagen op Mauritius doorbrengen, inclusief directe KLM vluchten en de transfers van en naar je hotel: dat klinkt toch geweldig?! Mauritius is een ware droombestemming en het is dan ook ongekend dat je voor deze lage prijs al kunt gaan genieten van een 9-daagse zonvakantie op het aardse paradijs! Bekijk snel de aanbieding voor alle details, de mogelijke data, en boek snel die prachtige reis!

strand op mauritius

Droomvakantie op Mauritius

Zie je het voor je: jij die straks daar op dat ligbed ligt? Klinkt als een droom toch? Nou, die droom kan nu werkelijkheid worden! Geniet van de meest paradijselijke stranden, maar verken daarnaast zeker ook het binnenland, want de natuur van Mauritius is beeldschoon. Bezoek bijvoorbeeld het Black River Gorges National Park, waar je onder andere de prachtige Chamaral waterval vindt. Of wat dacht je van een bezoekje aan het spectaculaire Ile aux Cerfs? Wil je weten wanneer je het beste kunt gaan? Lees dan mijn beste reistijd voor Mauritius!

ile aux cerfs

Een droomvakantie beleef je op Mauritius!

Met deze aanbieding ga je voor een ongekend lage prijs naar Mauritius. Naast directe KLM vluchten zit ook het verblijf voor de eerste twee nachten inbegrepen in de prijs. Je accommodatie is een van de Mont Choisy Beach Villas. De naam “beach villa” zegt het eigenlijk allemaal: een heerlijk verblijf in je eigen villa aan het strand, ideaal! Op Tripadvisor krijgt het appartementencomplex een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 punten.

beach villa

screenshot van de deal

screenshot