slechts € 529,-

Salsa, tequila, corazón, cerveza, muy bueno! Ik heb een topdeal voor je naar het prachtige Playa del Carmen met deze vakantie naar Mexico. Tropische temperaturen, overal palmbomen, een azuurblauwe zee, witte stranden, je snapt het plaatje wel volgens mij. Tijd voor vakantie, tijd voor een echte zonvakantie, tijd voor México!  Bekijk hier snel alle details en mogelijke data voor deze goedkope vakantie naar Mexico.

NorthAmerica_Mexico_PlayaDelCarmen_008

Vakantie Playa del Carmen

Het op het schiereiland gelegen Playa del Carmen staat bekend als een populaire badplaats in Mexico. Het ligt op slechts 60 kilometer van het bekendere – veel drukkere en meer toeristische – Cancún. Met andere woorden, het is een reisje Cancún maar met minder toeristen om je heen, rust! In de omgeving vind je verder alles wat Mexico te bieden heeft: Maya-ruines, interessante musea en prachtige, uitgestrekte stranden. Strandliefhebberscultuursnuivers en levensgenieters, dit is een bestemming voor jullie! De levendige Latijns-Amerikaanse cultuur – vol muziek en dans – komt tot een bruisend hoogtepunt hier in Playa del Carmen! Daarnaast heeft Mexico verder ook nog een perfect klimaat en schijnt de zon vaak. Je kunt heerlijk gaan genieten dus. Zal ik je trouwens nog wat verklappen? Playa del Carmen heeft één van de mooiste stranden in Mexico.

Mexico vakantie

Hotel El Tukan

Tijdens deze vakantie overnacht je in Hotel El Tukan. Een goede uitvalsbasis in het centrum van Playa del Carmen, met zwembad en restaurant. Daardoor vind je hier alles wat je nodig hebt! Jouw hotelkamer is o.a. voorzien van airco, gratis wifi, televisie en nog veel meer! Eerdere gasten beoordelen het hotel met een score van 6.0.

Playa del Carmen

screenshot van de deal

Mexico vakantie