slechts € 859,-

Verblijf jij straks all inclusive in een van de beste hotels aan het beroemde bountystrand Playa del Carmen in Mexico? Het 4* ClubHotel RIU Tequila biedt ultieme luxe en al het nodige voor een onvergetelijke droomvakantie op een paradijselijke bestemming. Met deze aanbieding verblijf je hier op basis van al inclusive. Daarnaast zitten de vluchten en de transfers ook nog eens inbegrepen in de prijs. Bekijk hier snel de mogelijke data en alle verdere details voor deze geweldige luxe vakantie aan het Mexicaanse strand.

Stranden van Playa del Carmen

Jouw luxe 5* vakantie in Mexico

Lig jij straks aan het zwembad van een luxe 5* resort te genieten van de warme temperaturen van Mexico? Je verblijft tijdens deze reis in Playa del Carmen, een zonovergoten badplaats gelegen op een schiereiland. In de buurt vind je onder andere Cancún. De stranden zijn hier spierwit en overladen met zon en palmbomen; werkelijk paradijselijke toestanden. Daarnaast is er genoeg te beleven in de plaats zelf, en kun je ook nog iets meer het land in gaan op zoek naar mysterieuze Maya-ruïnes en musea. Playa del Carmen

ClubHotel RIU Tequila

Je verblijft tijdens deze vakantie in Mexico in het uiterst luxe (en werkelijk prachtige) ClubHotel RIU Tequila, waar op je op all inclusive basis verblijft; oftewel alle hapjes en drankjes en maaltijden zijn inbegrepen in de prijs. Hoe fijn is dat! Lekker luieren aan het strand of aan het zwembad met een lekker zomers drankje en de hele dag door genieten van allerlei lekkers.

Playa del Carmen

screenshot van de deal

Screenshot deal