slechts 399,- €

Vlieg met deze goedkope vakantie Fly en Drive Miami deal naar de Sunshine state Florida. Je vliegt naar Miami en kunt hier direct je huurauto oppikken. Ideaal om per auto langs de kust te cruisen, de Everglades te ontdekken en richting Orlando reizen om een dagje van de pretparken te genieten. Let’s go! Bekijk hier alle mogelijke data en verdere details.

fly-drive Florida

Vakantie Miami met huurauto

Miami is de poort naar de Caraïben met brede zandstranden, veel watersportmogelijkheden, mooie winkelcentra en een keur aan excursies mogelijkheden. De Everglades maken zeker indruk! De opties zijn talloos en tijdens een fly en drive beslis jij waar je heengaat. Met deze tips voor een rondreis door Florida kun je een prachtige route uitstippelen! Je kunt zelfs gaan eilandhoppen. Of misschien breng je een bezoek aan Orlando? Dit is een topbestemming voor de hele familie! Walt Disney World of Harry Potter World staan vast op het lijstje van de jeugdigen onder ons. Shopaholics kunnen hun hart ophalen in de vele boetiekjes in de stad. Golfliefhebbers vinden er in de omgeving schitterende greens. Wil je weten wat de beste reistijd voor Miami is? Lees dan hier mijn artikel over de beste reistijd naar Miami. Ook vind je hier een artikel over de beste reistijd naar Florida!

Miami Beach aerial view

Jouw huurauto in Florida

Je krijgt een auto in de categorie ‘Fullsize’ en de huur zit al bij dit pakket inbegrepen. De auto is verder geschikt voor maximaal 2 volwassenen en verder nog 3 kinderen. De hoofdboeker van deze boeking is ook de hoofdbestuurder en moet over een creditcard beschikken. Deze goedkope Fly en Drive in Miami is exclusief accommodaties. Miami bestaat uit meerdere wijken, met elk een eigen karakter. Downtown Miami is het commerciële centrum en Little Havana staat verder bekend als de kleurrijke Cubaanse wijk. Het hart van Miami is South Beach. Vooral het Art Deco District, bekend om pastel getinte gebouwen is erg bekend. Ook de Ocean Drive met gezellige terrasjes en zinderende nachtclubs is populair. Geliefd bij kunstliefhebbers is Coconut Grove, de trendy en artistieke wijk met stijlvolle boetieks.

Lifeguard Tower, Miami Beach, Florida

screenshot van de deal

Screenshot deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)