slechts 591,- €

Whatever you’re looking for… tijdens deze vakantie naar Miami Beach zal je het vinden! Je verblijft hier in een tophotel en de retourvlucht zit bij het pakket inbegrepen! Spullen pakken en op naar één van ’s werelds bekendste stranden! Bekijk hier alle details voor deze scherpe aanbieding naar dit top resort!

Miami Beach

Vakantie Miami Beach

Het weer en de temperatuur is in Miami zeer constant; heerlijk warm bedoel ik dan! Reis naar de zon met deze vakantie naar Verenigde Staten, wandel over het beroemde South Beach, maak een tocht over de Everglades of misschien zelfs nog verder Florida in, maak het nachtleven onveilig en ontdek bijzondere wijken zoals Little Havana. In Miami valt genoeg te beleven! Miami kan dan ook gezien worden als een combinatie van twee type vakantiebestemmingen: strand en stad. Wil je meer weten over de Sunshine State, Florida? Lees dan mijn Travel Magazine artikel vol met Florida tips!

Miami Beach aerial view

RIU Plaza Miami Beach

Je overnacht in het goed aangeschreven 4* Riu Plaza Miami Beach! Dit hotel ligt op 160 meter van het strand in Miami Beach en beschikt over een buitenzwembad en een zonneterras. Dit luxe hotel ziet er geweldig uit! Daardoor is het een ideale bestemming voor een vakantie in het dynamische Miami. Je verblijft in een kamer met zeezicht!Het RIU Plaza Miami Beach hotel

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)