Luxe all inclusive vakantie Montenegro in gloednieuw hotel

Inclusief vluchten en all inclusive verblijf

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Park Bijela
  • Sterren
  • Luchtvaartmaatschappij Onbekend
  • maaltijden All-inclusive
P.p. vanaf € 479,-

Montenegro komt misschien niet direct bij je op als je een vakantiebestemming zoekt, maar is erg de moeite waard! Deze vakantie in ‘het Monaco van de Balkan’ spendeer je in het luxe all inclusive Park Hotel in Bijela. Tijdens deze vakantie in Montenegro verblijf je in een hotel met binnen- en buitenzwembad, drie sauna’s en jacuzzi’s op het dak. Nadat je hier bent geweest, zul je nog jaren napraten over deze unieke vakantie in Montenegro! Bekijk hier snel alle mogelijke data en verdere details!

Luxe all inclusive vakantie Montenegro

De streek Herceg Novi, waar je zult verblijven tijdens je vakantie Montenegro, heeft een indrukwekkend berglandschap, prachtige Mediterraans aandoende kuststadjes en een betoverende baai. Omdat de streek aan Kroatië grenst, is Dubrovnik een goede optie voor een dagtrip. Lees hier meer over Dubrovnik. Aan het uitzicht uit het hotel over de baai van Kotor kun je je echter dagenlang vergapen. Zie iedere morgen de zon opkomen over baai of plof ’s avonds nog even in de Jacuzzi op het dak. Breng trouwens ook een bezoekje aan het prachtige Sveti Stefan! Wist je trouwens dat Montenegro één van mijn “geheime tips” voor een unieke vakantie in Europa is? Met reden, want het is een prachtige vakantiebestemming!

Het Park Hotel in Bijela is gloednieuw

Het Park Hotel, jouw uitvalsbasis tijdens je vakantie Montenegro, is pas in de herfst van 2016 geopend en is dus gloednieuw. De grote en comfortabele kamers zijn modern en stijlvol ingericht. Het hotel biedt geen standaard buffet bij deze all-inclusive deal. Integendeel, er wordt zeer vers gekookt met lokale producten en met een gevarieerd menu. Bij deze deal zit alvast toegang tot het wellnesscentrum (drie sauna’s en het bubbelbad) inbegrepen. De spa op de bovenste verdieping biedt een spectaculair uitzicht over de baai van Kotor. Dit hotel krijgt op Tripadvisor een zeer goede beoordeling van vier van de vijf punten. Wil je trouwens iets meer weten over all inclusive vakanties of zoek je toch een andere all inclusive deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte all inclusive vakantie.

screenshot van de deal

screenshot