slechts 873,- €

Toe aan wat welverdiende ontspanning in combinatie met oogstrelende uitzichten? Toe aan een echte droomvakantie? Ga je binnenkort trouwen en zoek je nog een bestemming voor je huwelijksreis, of heb je misschien iets anders speciaal te vieren? Zoek niet verder. Bezoek het prachtige Mykonos en verblijf in het adembenemende Cavoo Tagoo. Bekijk hier de mogelijke data en boek deze droomvakantie!

20-06_Mykonos.PNG1.PNG1

Dit 5* hotel op Mykonos

Het bekroonde hotel Cavo Tagoo ligt bij Chora in Mykonos, Griekenland. Dit hotel biedt jou misschien wel de meest luxe vakantie van je leven. Wat dacht je bijvoorbeeld van dat infinitypool op de foto, daar ben je toch meteen verliefd op?! Daarnaast beschikt het 5* hotel over een uitgebreide spa, vind je bijvoorbeeld jacuzzi’s en grote flatscreen tv’s, en is er een fitnesscentrum zodat je ook tijdens je vakantie af en toe nog even de sportschool in kunt om aan dat beach-body te blijven werken. Ultieme luxe; dat is dit hotel in Mykonos! Op Tripadvisor krijgt dit hotel dan ook een geweldige beoordeling van maar liefst 4,5 van de 5 sterren en een certificaat van uitmuntendheid.

20-06_Mykonos.PNG1.PNG1.jpeg1.jpeg1.jpeg1

Ultieme luxe op Mykonos

Normaal gesproken vertel ik je nu wat meer over de bestemming, maar met een hotel als deze betwijfel ik of je überhaupt zin hebt om nog iets anders te bekijken van het eiland. Het Griekse eiland verdient het echter zeker! Ik raad je dan ook aan om bijvoorbeeld een huurauto te regelen, zodat je het hele eiland goed kunt verkennen. Wil je meer weten over de Griekse eilanden? Lees dan mijn Griekse eilanden Travel Magazine artikel!

20-06_Mykonos.PNG1.PNG1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1.jpeg1

screenshot van de deal

screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)