Vakantie naar La Palma: betaalbaar zonnen

8 dagen inclusief vlucht, transfer en accommodatie

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Centro Cancajos
  • Sterren
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Luchtvaartmaatschappij Transavia
  • maaltijden No Catering
  • transfer Inclusief
Holidayguru tipt 05.12.16 tot 12.12.16 Los Cancajos
P.p. vanaf € 296,-

Bezoek het nog relatief ‘onbekende’ Canarische eiland La Palma. Wandel door de ongerepte natuur en doe wat vitamine D op. Ontdek het magische eiland door op vakantie naar La Palma te gaan, nu al vanaf €297 incl. vluchten, transfers en verblijf! Dat allemaal ook april als de temperatuur daar gemiddeld al tegen de 25 graden komt en het hier nog 3 maanden duurt voor het warm is… Gaan dus! 🙂

Vakantie naar La Palma

La Palma, een van de minder bezochte Canarische eilanden en dat is eigenlijk erg onterecht, want je vindt hier de prachtigste natuur. Het eiland wordt in de volksmond La Isla Bonita genoemd en dat met reden! Natuurlijk vind je hier zon en zee, maar ook zwarte lavavelden die je doen denken aan een maanlandschap, de indrukwekkende sterrenhemel (dit eiland werd aangewezen als eerste sterrenreservaat ter wereld) en dichte laurierbossen en bergen, perfect voor een intensieve wandeling. In de hoofdstad Santa Cruz de la Palma kun je na een inspannende dag bijkomen op een terrasje! Nog een voordeel: het massatoerisme heeft dit eiland (nog) niet overgenomen. Een vakantie naar La Palma kan je dus zo veelzijdig maken als je het zelf wilt. Wil je 8 dagen op een prachtig strand liggen onder de zon? Deal. Wil je de natuur in trekken? Deal. Wil je leuke plaatsjes, terrasjes en shoppen? Deal. Op een vakantie naar La Palma kan het allemaal!

Je verblijft tijdens deze vakantie in een appartement van Centro Cancajos. Vanaf het zonneterras heb je uitzicht op de zee en de heuvels. Daarnaast beschikt het complex over een zwembad en restaurant. Het strand ligt op een steenworpafstand en in de directe omgeving vind je restaurants en bars. Op de site van Neckermann krijgt dit complex 4 van de 5 sterren.

Vakantie naar La Palma

Bezoek jij binnenkort La Isla Bonita? Boek dan snel!

screenshot van de deal

lapalma297